Youtube-dag

God morgon! Igår hade jag och Anna fullt upp från morgon till kväll. Vi var inte hemma igen förrän vid 21, så därav blev uppdateringen som den blev. Idag har vi sagt att vi ska ha en riktig Youtube-dag och spela in båda filmerna för den här veckan. Skönt att ha det gjort på samma dag så man slipper tänka på det senare, utan kan jobba med annat istället :) Vädret ser dessutom soligt och behagligt ut idag... hallelujah! Är så trött på regn/snöblandat och blåst. Har helt seriöst frusit konstant de senaste dygnen, men håller tummarna för att jag slipper det idag. 

Bella & Focus ska ut och klättra är planen, och Tage & Boppen ska gå på banan. Jag hoppas på att få lika fin känsla på banan idag som jag fick i lördags när jag och Boppsie dressyrade :) 

 
Men först ut: Gym! Idag ska jag köra överkropp och Anna ben. Fun fact: Vi tränar aldrig samma sak samtidigt längre, vilket vi gjorde förut. Vi kan helt enkelt inte vara seriösa tillsammans, utan bara skrattar åt varandra (Anna skrattar åt mina miner när jag lyfter, haha) och tjötar bort tiden, så det är bäst för oss att vara självständiga på gymmet så vi får rätt saker gjorda ;) 

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: