Vi hann!

I morse så kollade jag väderappen precis som varje dag, och såg att det skulle komma massor med regn. Förutom mellan 10-14 ungefär. Skrev till Emma att DÅ rider vi, haha. Tack vare detta så slapp vi rida eller mocka i regnet, tjoho! Ibland håller sig planeringen och väderapparna stämmer ;) 

Vi började med att rida ut på Focus och Boppen. Focus var lite på tårna idag, så han ryckte till för allt möjligt och blev rädd för något en gång så vi hamnade i diket i galopp. Som tur var så var det ett plant och relativt torrt dike så det gick bra, men tänk om det hade varit djupt, superblött eller funnits en brunn där? Hallå hästen, tacksamt om du har lite konsekvenstänk tack... Han var pigg och framåt och galopperade verkligen på idag vilket är kul! Känns som att han förstår att han får lov att springa lite nu. Boppen var lugnare än Focus men ändå pigg, och kändes ihop och fin i kroppen sade Emma. Kul!

Efter det så red jag ut på Tage medan Emma longerade Bella på banan. Bella var jättefin! Tog fattningarna jättefint, travade på framåt och jobbade på bra. Tage var pigg och också lite fjantig, men inte lika fjantig som Focus. Vi travade och galopperade mycket, så det tyckte han var skoj! 

Såklart låg Tage ner i lösdriften när jag hade tänkt hämta honom från hagen, gulle <3 Här med sin kompis Wellington. Som tur var så reste han sig självmant någon minut senare så jag slapp köra upp honom och få dåligt samvete. 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

älskar era hagar, tycker synd om de hästar som står ensam i en grusruta 3 h per dag.

2019-03-04 | 18:58:26
Erika Pettersson säger:

Söta dom är där inne i ligghallen 😀

2019-03-04 | 20:33:22
Bloggadress: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: