Trött deluxe!

Idag har vi haft en hästledig dag pga skitvädret. Känns så tomt varje gång men samtidigt är det lite skönt att hitta på annat också. Saknar dem dock så det ska bli skönt att träffa dem imorgon igen, haha ❤

Vi for iväg till Uddevalla och Ikea och var där vid 12-tiden. Vi gick igenom "inspirationsdelen" ganska snabbt, käkade lunch och sen plockade vi på oss det vi behövde. Köpte bland annat förvaringslådor till stallet! Har tänkt att piffa till det lite i sadelkammaren, så har börjat införskaffa saker till det. Tänkte fixa en sådan vlogg när det blir av :)

När vi var färdiga på Ikea så åkte vi till Överby i Trollhättan. Hittade inte överdrivet mycket grejer, Emma behövde ju shoppa lite men hon hittade ett par jeans, haha... Så typiskt när man väl behöver grejer. Har ni tips på bra webbshoppar när det gäller vanliga kläder? Tipsa gärna så ska vi se till att få Emmas garderob lite uppdaterad ;) 

Lilla Focus efter att vi varit ute och skrittat själva på asfalten efter gårdagens träningspass ❤ 

/ Anna
Kommentarer
Frida säger:

Zalando antar jag att ni har koll på redan. Jag, som också är lite kurvig, gillar Bonprix speciellt deras jeans som finns många storlekar och modeller och med mkt stretch.

Svar: tack snälla för tips 😀
Emma Elfstrand

2019-03-17 | 21:27:18
Vendela säger:

Jag älskar Asos! Och NA-KD har fina kläder, men lite opålitliga storlekar ibland

2019-03-17 | 21:33:13
Anonym säger:

Bokpris.se

2019-03-17 | 21:39:21
lotta säger:

Jag är lite överviktig och handlar gärna på vkks googla denna bokstavskombination. De har kläder upp till 58 tror jag.

2019-03-18 | 07:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: