Svar på söndagsfrågor del 2

Hur ska man göra för att bli sponsrade av företag? Är det bäst att själv kontakta dem om vad man kan erbjuda, eller ska man göra ett namn för sig först och låta företagen kontakta en?
Jag vet inte om det finns något sätt som är bättre än något annat, men spontant skulle jag säga: Ta saken i egna händer och kontakta dem! Det värsta som kan hända är att du får ett nej :) Var tydlig med vad du har att erbjuda (vilket du verkar ha koll på redan) och skriv på ett proffsigt sätt. Ett samarbete bör ju gynna båda parter, och höga meriter inom sporten eller en stor följarskara på sociala medier är det enda sättet som ett företag kan gynnas av att deras produkter syns hos dig. 

Kan ni märka något på Focus att han har hoppat? Jag tänker att även om han är utbränd så borde det ju märkas på honom om han gått 1,30 tidigare, nu när han börjat hoppa lite. Hoppas ni förstår vad jag menar:)
Ja, det märks helt klart på honom att han är fd hopphäst. Enligt Anna så upplever hon honom som mer trygg med den uppgiften än med dressyr som uppgift (nu när han inte längre upplever hoppning/bommar som ett trauma då). Sen har han fin teknik också, som säkert kommer komma fram mer om han får börja hoppa mer :) 

Emma kan du inte beskriva sminkningen du gjorde när ni firade Anna?
Vi kanske kan göra någon tutorial på vår vardagskanal gällande detta, eller om jag får till ett blogginlägg :) Jag har lite av en signatursminkning som jag alltid använder mig av, med olika färger, eftersom det är den sminkningen jag trivs bäst i. 

Kan ni sätta ord på hur ni anser att Focus var utbränd i hoppning när ni fick honom ? Har ni något konkret att gå på eller är det er tolkning som ni baserar det på ? Intressant att få veta 😊 bra kunskap att ha med sig så att man kan lära sig att se signaler i tid.
Vi fick reda på av hans tidigare ägare att han var utbränd när vi köpte honom. Vi trodde inte att det hela skulle vara så farligt, men upptäckte med en gång att han blev superstressad och mer eller mindre panikslagen av bommar. Han ville inte ens gå i närheten av bommarna på banan, och de gångerna som vi försökte få honom över bommarna så gjorde han ordentligt motstånd. När han väl kom över dem så kastade han sig för att fly undan. 

Vill ni vara med I breeders med bella?
Nej det har aldrig varit planen :) Ifall Bella hade varit skadefri hade hon säkerligen kunnat gå breeders med en duktigare ryttare, men hon är sent tagen så det är inget som varken vi eller Bellas tidigare ägare hade planer på, vad jag har förstått. 
 
Har ni hört talas om Nalanta tränset? Det är ett bettlöst träns som liknar LG bridle men är betydligt högre kvalitet, bekvämare för hästen och ringen är även mindre!
Nej vi har inte hört talas om det, men det låter intressant! :)

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Snälla pröva Nalanta tränset!! Gjort av Jesse Drent och Eva Roemaat

2019-03-08 | 15:41:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: