Svar på söndagsfrågor del 1

Här kommer första gänget söndagsfrågor för denna vecka. Som vanligt finns det många frågor vi har svarat på tidigare om ni söker på bloggen :) 

Har ni planer på att släppa fler produkter? Vad för något?
Yes det har vi, men det krävs en hel del kapital för att köpa in ett lager av något (vi måste köpa in minst 500 pcs/färg vilket nog är standard hos många fabriker) så vi får vänta lite med detta. Däremot är våra närmsta planer svarta leggings, och helskodda. Sen är vi även sugen på att släppa vinterfodrade leggings till nästa vinter. Tips på övriga produkter som ni tycker saknas/behöver förbättras på marknaden mottages gärna :) Vi tänker främst kläder till ryttaren nu till en början.

Vad gör ni för att inte fastna i slösurfande? Självklart är det toppen med inspiration, men jag kan verkligen fastna i scrollandet vilket är jättejobbigt när man egentligen borde göra annat!
Oj, vi är nog verkligen inte rätt personer att ge råd gällande detta, för vi är experter på att slösurfa! Även när vi ligger i soffan och kollar serier så blir det att vi ligger och scrollar på Instagram helt i onödan. Jag kan tänka mig att en app som visar din aktivitet på mobilen är toppen för att faktiskt få svart på vitt hur mycket du faktiskt använder sociala medier. Helt klart något som vi själva borde skaffa! Har ni andra läsare något tips gällande detta? 

Vad jag minns så hade ni pris rosetter förut som ni sålde när ni hade tävlingar på gården, har ni fortfarande pris rosetter och finns det möjlighet att köpa dom fortfarande? Trotts att man bor en bit bort? :)
Yes det stämmer, vi sålde rosetter som blev över efter våra pay and jumps/rides 2017. Förra året sålde rosetterna slut så då fanns det inga att sälja av. Nu har vi precis fått hem ett nytt lager av rosetter som vi ska sälja på våra aktiviteter. Däremot vet jag att det finns en efterfrågan att kunna köpa dem även från utomstående som inte kan komma hit, så det kan hända att vi beställer fler som ni andra kan köpa också :) 

Brukar ni ta ut hästtandläkare?
Yes, våra hästar tandcheckas minst en gång om året :) Enligt tandteknikernas/veterinärernas rekommendationer. 

hur tänker ni kring bloggandet, tröttnar ni inte? d känns som alltfler bloggar läggs på is och att den verkliga hästbloggs tiden är förbi, eller hur ser ni på det? ja uppskattar er blogg!
Vad kul att du gillar den :) Det stämmer att bloggvärlden generellt var betydligt större för 5-10 år sedan, och att det idag är andra sociala medier som är större. Vi tycker dock det är väldigt kul att blogga också och har inte tröttnat. Det beror nog på att vi har trogna och aktiva läsare. Hade vi aldrig fått några kommentarer så hade det inte varit lika kul. Nu ska vi ju dessutom byta portal och det ser vi också fram emot, och det gör oss mer motiverade :) Vissa grejer gör sig bäst i skriftlig form och andra i videoformat och därför älskar vi att vara aktiva på både Youtube och bloggen. Vi själva tittar nästan aldrig på Youtube, men läser bloggar flitigt, och vet att många är som oss. Här på bloggen har vi en äldre målgrupp än på Youtube och det är trevligt att kunna kommunicera till en bred målgrupp av hästmänniskor :) 

Godingen i somras!

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Rymliga jackor med fickor som har dragkedjor så mobilen/godis inte kan åka ur, ridstrumpor som passar större vader och som verkligen går till knäna, långärmade ridtröjor, kepsar

2019-03-20 | 12:18:16
Anonym säger:

Svarta leggings väntar jag på med spänning !

2019-03-20 | 14:22:42
Helén säger:

Jackan är svart. Tröjan e marin blå.

2019-03-20 | 16:26:36
Anonym säger:

Ridstrumpor!!!! Jag som är 180 cm lång får alltid ridstrumpor som slutar halvvägs på vaden

Svar: Ridstrumpor för långa ben verkar onekligen vara en god idé :)
Emma Elfstrand

2019-03-21 | 06:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: