Segis-fredag

Hej från en seg Anna! Är lite förkyld, inte farligt eller så men tillräckligt för att jag ska känna mig slö. Lite trist, men hoppas jag ska bli helt 100 kry snart igen. 

Hästarna är allt bra med i alla fall! Alla fyra har fått gå samma sväng i skogen. Så mysigt att vi äntligen kan rida på alla ♥ Först ut var Bella och Focus, och jag red på Bella för säkerhets skull. Hon var dundersnäll, men ganska tittig idag, haha. Överskottsenergin märks på så vis, så att säga ;) Vi valde att inte longera något innan idag, för att se hur hon var. Det var inga som helst problem. Hon skrittade glatt iväg på en gång och var pigg och glad hela rundan. Focus var även han pigg och glad, som alltid i skogen. 

Efter de unga så var det dags för gamlingarnas tur. Tage var så himla stirrig idag! Har börjat kalla honom för Stirr-Örjan när han är på sådant humör av någon anledning, hehe. De var duktiga i vilket fall som helst. Mötte två rådjur i skogen och de tyckte det var lite obehagligt men höll sig ändå i skinnet. 

Hur söta var inte Wellington och Focus i hagen förut? Så trötta ♥
 
Vi har äntligen beställt rosetter till årets aktiviteter med! Så kul, längtar redan tills vi fått hem dem så vi får se hur de blir i verkligheten :D Vi har inte bestämt datum för årets första pay and jump än, men vi ska ta och planera det någon dag framöver. Återkommer såklart på bloggen så snart det är spikat. 

/ Anna
Kommentarer
Linda säger:

Vad mysigt det ser ut! Sjukt att våren är så tidig i år. Snart grönt på backen känns det som :)

2019-03-01 | 21:31:09
Bloggadress: http://www.ridbyxor.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: