Pannkakssöndag

God kväll! Idag började vi dagen med att fira pappa som fyller år. Det blev grill-lunch hemma hos mig och Samuel och brownie och glass som efterrätt. Riktig lyxlunch! Nu har tre av fyra i kärnfamiljen Elfstrand fyllt år, bara julibarnet Emma kvar nu ;)

Eftermiddagen spenderades i stallet. Vi skulle egentligen ridit allihopa men jag och Emma var helt slut, så det blev bara fix och longering av Bella. Bella var toppenfin! Vi hjälptes åt, så Emma höll i linan och gav kommandon till Bella och jag höll i ett spö som jag viftade med vid behov. Funkade toppen och Bella blev svettig och frustig av jobbet. Efteråt fick hon massage!

Utöver det så plockade vi fram hinder till morgondagens hoppträning som jag och Boppen ska utföra, fixade nytt hö till ena lösdriften, tömde skopan och städade lite i hagarna. Skönt att få det gjort.

Nu ikväll så stekte jag pannkakor till mig och det var nog fasen de godaste jag gjort någonsin. Tunna som bara den och stekta i äkta gjutjärnspanna från Skeppshult och det är egentligen enda skillnaden från tidigare pannkaksstek så det måste vara tack vare den ;)

Igår var vi hos Samuels föräldrar på middag och jag fick gosa med 2 veckor gamla kattungar. Sååå söta!!! Vill ha dem allihopa ❤ 

Hoppas ni haft en fin vecka allihopa! Hörs imorgon igen :)

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Men JÖSSES vad söta!

Svar: Eller hur? ♥
Emma Elfstrand

2019-03-24 | 22:03:38
Anonym säger:

Vad är det för ras? :-)

Svar: De är bondkatter! :)
Emma Elfstrand

2019-03-25 | 00:47:47
Anonym säger:

Buskavlare alltså.. fy sjutton.

2019-03-25 | 21:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: