Ofrivillig vila

Hej allihopa! Hoppas ni är taggade på helgen :) Idag hade vi planerat en uteritt, men det har blåst sjukt mycket och samtidigt snöat och regnat i omgångar och varit svinkallt, så vädret gjorde att vi ställde in den uteritten. Istället fick vi gjort en hel del jobb så man får väl se det positivt i alla fall. Hästarna har ändå gått varje dag i veckan så det gör inte så mycket. Helgen tar vi lite spontant då vi har lite planer som vi inte vet om de kommer bli av eller inte. 

Jag har för övrigt fått musarm efter den här veckan då jag har suttit och klickat sjukt mycket med musen hela veckan, så idag försökte jag mig på att använda vänsterhanden till detta, men det gick mindre bra ;) Får panik på min hand som känns så obehaglig så jag vill "skaka den" hela tiden för att den känns helt uttröttad. Nu ska jag försöka att vara så datorfri som jag bara kan hela helgen, för efter alla mina kroppsliga problem har jag ingen lust att få dras med en ordentlig musarm också. Ikväll blir det bara fredagsmys för min del, och jag ska äta bakad potatis med vego-skagenröra. Den blev såå god! Kanske får ta och lägga upp receptet här på bloggen :) 

 
Imorgon kommer det upp en tävling på vårat gemensamma instagramkonto: systrarnaelfstrand, där ni kan vinna biljetter till Eurohorse. Se till att följ oss där :D Vi fick några bilder skickade till oss från Eurohorse, och jag tyckte att denna bild på mig och Anna var så charmig :) Saknar mitt färgglada och härliga hår!

/ Emma
Kommentarer
Daniela säger:

Se om du kan hitta en datormus med ergonomisk vinkel för handleden :)

Svar: får kolla på det :D
Emma Elfstrand

2019-03-08 | 20:57:27
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Anonym säger:

Vilken färgrik och härlig bild!

Svar: Tack :D
Emma Elfstrand

2019-03-09 | 12:39:57
Anonym säger:

Försök hålla ut och använd vänsterhanden. Jag hade samma problem och växlar nu mellan höger och vänster, funkar jättebra 😁

Svar: ska försöka mig på detta, haha 😄
Emma Elfstrand

2019-03-11 | 09:43:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: