Min födelsedag

Hej på er! Valde att ta dagen igår lite off. Var ju trots allt min födelsedag, så tyckte det var okej ;)

I lördags firade vi med släkten, och jag fick superfina vinglas som jag önskat mig, samt en vinkaraff och champagnekupor i samma serie. Fick ett presentkort på en klädesbutik också, så kul! Av mamma och pappa fick jag nya ridhandskar från Roeckl och ska även få välja ut en present till från min önskelista(japp, är 26 år och har en önskelista uppskriven i min mobil. Haha). Ska bara klura lite till på vad jag helst vill ha ;) Av Emma fick jag träningsbyxor från Lulu Lemon som hade larmet kvar! Alltså what the? Som tur är så har mammas kusin en klädbutik, så hon tog med byxorna till sitt jobb idag. Håller tummarna för att det funkar, annars får vi dessvärre krångla och skicka tillbaka dem... Surt, när det skickas från Irland liksom. Av Samuel fick jag en middag ute, vilket ställe som helst, som jag och han ska gå på. Så mysigt! Precis vad jag önskat mig ♥ 

Igår så var ju då min faktiska födelsedag, och den firades med en lugn morgon/förmiddag hemma utan måsten, rester från dagen innan till lunch och sen åkte jag och mamma ut till ridskolan. Hon skulle stå i cafét och jag slog ner rumpen på läktaren och kollade på Hannes Melin-träningar! Snacka om att jag blev sugen på att vara med, hehe. Får kanske bli nästa gång han kommer till Vara :) Inspirerande och roligt att titta var det i vilket fall som helst. När träningarna var färdiga så åkte jag hem igen och åt födelsedagstacos med Samuel och sen somnade vi ganska tidigt. Så skönt! 

Sminkad och redo för kalas i lördags!
 
Cillan var med och tränade med sin häst och efteråt så kom hon och hennes hund Cissi och fikade och tjötade lite med mig. Cissi ville sitta bakom mig, om hon inte satt i mitt knä ;)

/ Anna
Kommentarer
Cecilia säger:

Grattis i efterskott. ;)

Svar: Tack!
Emma Elfstrand

2019-03-04 | 10:28:40
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Daniela säger:

Grattis i efterskott Anna! :)

Svar: Tack! :D
Emma Elfstrand

2019-03-04 | 13:10:33
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com
Anonym säger:

grattis i efteeskott!
roeckl-handskarna, vilken modell har ni? som julia, madrid eller de "vanliga".

Svar: Tack! Vi kör på Vesta för det mesta(haha), Emma har ett par Madrid och de är också sköna! På vintern har vi deras Wago suprema Vinter som är kanon.
Emma Elfstrand

2019-03-04 | 15:14:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: