Helt slut!

God lördageftermiddag allihopa :) Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt! Vi har haft en effektiv helg såhär långt i alla fall. Jag började min dag med ett gött benpass, och sen har vi varit ute i stallet från 11 till 16.30 ungefär. Först mockade vi, och sen kom Johanna Berg och hennes fästman Marcus och filmade sketcher med oss. Så kul! De kommer upp på våra respektive kanaler på onsdag :) 

Det tar verkligen tid att filma två videos. 4 timmars effektiv filmning ungefär, men vi hade mer tur med vädret än vad vi trodde att vi skulle ha, så det var tacksamt! Alla hästar fick vara med i alla fall, och för vår egen del så kändes skådespeleriet bättre och mer avslappnat den här gången när vi var mer varma i kläderna. Det känns som om vi är mer motiverade till vår kanal nu när vi har dragit ner till 2 videos i veckan. Vi behöver inte känna oss lika stressade utan kan fokusera mer på kvaliteten, och så hinner vi hitta på fler roliga grejer :) Hoppas ni också märker av det! Väldigt roligt att vår senaste video redan är så uppskattad. I skrivande stund har den varit uppe i drygt 9 timmar och har redan 15.000 visningar. Det gör en verkligen motiverad till att producera mer kul innehåll :) 

Ännu en bild vi fått från Eurohorse :) 

Nu är jag helt slut efter att ha jobbat och vart ute i kylan så länge. Ska dega lite på soffan nu och sen bege mig till Anna där det blir mellomys tillsammans med en kompis som är hemma på schlätta över helgen, woho :D Imorgon ska jag tvinga mig själv till att sova och göra ingenting (förutom att rida och gymma as usual). Så skönt med en dag utan måsten, även om jag är en sådan person som får krupp om jag inte har något planerat att göra. I synnerhet får jag panik av att sova bort dagen, men nu ska jag verkligen försöka somna om ifall jag vaknar tidigt, och inte tycka att jag är en "dålig person" om jag sover en stund till. 

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: