Glad tjej!

Idag har vi haft en så himla härlig dag i stallet! Fint väder och sol = så motiverande. Att vi dessutom slapp mocka idag och bara kunde fokusera på hästar och jobb gjorde det hela ännu härligare. Nu när vi filmade 2 videos och red alla 4 hästar så tog det drygt 6 timmar i stallet, och då var vi lite segare än vanligt vilket är skönt att vara ibland :) 

Boppen och Tage reds på banan och de passen filmade vi både till morgondagens video och lördagens video där vi pratar om spö och sporrar och hur vi använder detta. Bella och Focus fick bege sig ut i skogen för att klättra. Focus var väldigt spänd idag och ganska jobbig, men Bella var superfin! Inga tjurerier över huvud taget efter uppsittningen och hon var så pigg, glad och framme för skänkeln under hela passet. Hon är verkligen härlig att rida nu, och idag beställde vi även hem ett nytt bettlöst träns, så det ska vi byta till när det kommer. Då kommer hon nog bli ännu härligare eftersom hon inte riktigt trivs med bett. Ni anar inte hur glad jag är över att kunna rida min älskade Bella igen ♥ Hon är en riktig kämpe, min goa tjej! 

Världens charmigaste är hon också ;) 

Eftersom vi både filmade och fotade så kommer vi ha lite material att bjuda på framöver när vi har hunnit redigera detta :D Nu ska jag bara dega i soffan resten av kvällen och ta igen ett antal serieavsnitt som jag ligger efter med. 

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: