Fantastiska vårväder <3

Alltså WOW vilket väder vi haft idag!! Länge har det blåst massor och varit rått, men idag bjöd vädret på strålande sol och svaga vindar. Helt fantastiskt. Ville greja ute prick hela dagen idag på grund av det. Som tur är så har vi ju hästar och måste vara ute i sådant här väder, åhnej ;) 

Först ut var Tage och Boppen som vi filmade en challenge med. Vi skulle stå upp i lätt sits så länge vi bara orkade. Hur det gick får ni se på lördag! Tage var sjukt fin idag, och vi skuttade två små kryss med 19 m avstånd mellan och varierade galoppsprången där. Varierade inte så mycket, minst 5 språng och max 7 språng men ändå, han gjorde det med sådan lätthet. Boppen kändes också fin enligt Emma, kul!

Focus och Bella fick gå en lång tur i skogen idag. Gäller ju att passa på när vädret är fint :) Focus var riktigt jobbig först, väldigt "brötig" och skulle bara springa iväg. Vi fokuserade på övergångar och tempoväxlingar för Bellas skull, men det är ju toppenbra även för Focus. Främst för hans hjärna kanske ;) Mot slutet så var han superfin! Kändes bra att arbetet gav resultat. 
Bella var hur fin som helst! Gjorde allt med lätthet trots att Emma red på med lite jobbigare grejer idag. Skolor, skänkelvikningar och tempoväxlingar då som sagt. Då är det perfekt att ha Focus först och Bella efter honom, för samlar jag ihop traven massor på Focus så måste Bella anpassa sig efter honom och kan inte bara springa förbi och det gjorde hon så bra så. Duktig tjej som utvecklas så fint! 
 
Från idag på våran uteritt! Godingar <3

Nu ska jag strax åka hem, städa iordning i huset och sen laga tacos. Onsdagstacos it is! Ser så fram emot det :D Hoppas ni får en fin kväll!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Så himla härligt det ser ut, nästan som sommar. Här Har vi snö än men snart får vi också barmark, sol och varmare ute. Så jag längtar!!

Svar: Ja det är himla härligt! Hoppas ni får barmark snarast :D
Emma Elfstrand

2019-03-27 | 18:32:27
Cecilia säger:

Så härliga bilder. ;) Skönt med vårvärmen idag.

2019-03-27 | 18:51:09
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu
Anonym säger:

skulle ni kunna ta upp i en video hur ni gör fram respektive bakdelsvändningar?

2019-03-27 | 21:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: