En effektiv onsdag

Idag har jag och Anna varit lika effektiva som vi är nästan varje dag. Jag började min dag på gymmet (som vanligt) och efter det blev det jobb inne hela förmiddagen. Köttade på ordentligt med en sak som jag måste bli klar med snart och det känns gött att ha kommit en bit på vägen. Efter lunch drog vi ut till stallet och red Tage + Boppen och filmade samtidigt en challenge som kommer upp på lördag. Vi provade nämligen att rida med tråd istället för tyglar, och gjorde en "stafett" där vi tog tiden vem som tog sig runt snabbast. Vem som vann den challengen får ni se på lördag helt enkelt :) 

Efter detta så longerade Anna Focus och jobbade med horsemanship från marken, och han skötte sig fint. Jag satt inne och redigerade filmen vi spelade in under tiden, och pappa var snäll och motionerade Bella också. Imorgon ska det typ regna hela dagen, men över lunch verkar det bli uppehåll så då är planen att vi ska rida ut på alla 4 och förhoppningsvis slippa regnet. Vädret den kommande tiden ska verkligen bli pissdåligt, men förhoppningsvis är detta sista vinterrycket innan våren :) 

Ge oss vår NU, tack ♥ 

Btw, vissa av er som följer oss kanske också följer Lina Dolk, och har märkt att hon har flyttat sin blogg nu? Hon har flyttat sin blogg till Media House by RF, och det är även dit som vi kommer flytta vår blogg inom några veckor :D Vi är så taggade på det! Sjukt snygg och proffsig sida, och vi ser fram emot att utveckla vårt arbete inom social hästmedia med hjälp av dem :) HÄR hittar ni hemsidan, och kommentera gärna ifall något ser konstigt ut så ska vi föra detta vidare. Eftersom sidan precis har lanserats så finns det säkerligen lite buggar och liknande som behöver åtgärdas. 

/ Emma
Kommentarer
Linda säger:

Ja heja våren! Helt plötsligt börjar det snöa igen i norrland. Från att det varit helt bart på vägarna. Suck.

Svar: Det är så irriterande! tydligen ska det komma mer snö här i söder också. Ser inte fram emot det 🙄
Emma Elfstrand

2019-03-06 | 18:52:59
Bloggadress: http://www.ridbyxor.eu
Rebecka Fredriksson säger:

Tack för de fina orden Emma! Det ska bli SÅ roligt att arbeta tillsammans med er, snart sätter vi igång 🌟

Svar: wohoo 😀
Emma Elfstrand

2019-03-07 | 10:31:26
Bloggadress: http://mediahousebyrf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: