Duktiga djur!

Idag var vi som sagt iväg med alla hästar till ridhuset under förmiddagen. Det är sjukt hur lång tid det tar! Vi var i stallet strax efter 8 men var inte inne i huset igen förrän strax efter 12.30. Det enda vi hade gjort då var att köra 4 hästar till ridhuset (dvs i två omgångar) och rida, och vi har bara 5 min dit. Långsamma är vi inte heller, utan tvärtom väldigt effektiva, men det tar onekligen typ dubbelt så lång tid bara att lasta och åka iväg. Ett ridhus hemma hade inte vart fel dagar som dessa!

Skönt nog var i alla fall alla hästarna fina :) Vi började med Focus och Tage. Focus fick prova att hoppa vattenmatta och plank för första gången, vilket inte var några bekymmer. Så duktig kille! Tage fick vara lite draghjälp någon gång och även galoppera bommar. Riktigt pigg och glad var han idag :) 

Efter dem var det Boppens och Bellas tur. Bella tjurade direkt när Anna skulle rida iväg, men sen var hon hur snäll som helst. Tjurade ingenting, superfint framme för skänkeln, och arbetade i en så himla bra takt och form. Enligt Anna så känns hon bättre i dressyren nu jämfört med innan skadan. Så himla kul att höra! Hon har gjort sådana enorma framsteg bara de två senaste veckorna och det är så skönt att se. Planen är att jag ska rida henne snart igen. Jag kanske börjar med att bara sitta upp i 10 minuter efter att Anna har ridit henne, innan jag rider ett helt pass på henne. Ser fram emot det! Boppsie var också fin idag, men inte riktigt lika ihop i kroppen och lätt som han har känts de senaste dagarna. De fick i alla fall galoppera lite bommar idag, vilket båda tyckte var kul. Film på Bella och Focus finns på vår Instagram :) 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: