Dressyrande med Gabbi

God tisdageftermiddag!

Idag har jag och Emma fått en hel del jobb avklarat, vilket känns skönt. Emma hann med extra mycket idag, för vi fick ridhjälp av bästa Gabbi ♥ Så tacksamt! Gabbi är lika gammal som mig och vi har känt varandra hur länge som helst. Säkert 15 år eller något sånt. Vi gick dessutom i samma klass i gymnasiet. Så kul när vi kan förena nytta med nöje(= rida och snacka samtidigt ;)). 

Jag red Focus och Bella idag. Focus var en fjant, men efter en del arbete blev han kanonfin. Jag måste bli ännu bättre på att vara lätt i handen, så inte jag blir stark när han blir stark för då blir det bara en ond cirkel. Lätta av helt - plocka upp lätt kontakt och on repeat om han fortsätter att vara stark. Tänk att ridning ska vara så svårt. 
Bella var något tjurigare idag än vad hon varit tidigare, men detta är nog det "värsta" bakslaget vi haft sen efter behandlingen av equiterapeuten sist, och då kan jag inte ens kalla detta för bakslag. Insåg att hon går bättre med ett spö i handen, även om jag knappt behöver använda det. Imorgon får vi se vad veterinären säger om det hela. 

Gabbi red Tage och Boppen, och det såg jättefint ut med båda! Tage har hon ridit förut, men tyckte att han hade fått mycket bättre trav och kändes "större" i stegen, även om galoppen är lite ponnylik. Vet precis vad hon menar, hahah ;) Boppen tyckte hon kändes mindre än vad han ser ut, men är mycket häst att rida ändå. Och det är han! Även om han inte är tungriden så är det ändå mycket säte som behövs på honom. De gjorde byten vilket satt som en smäck. Kul!

Gabbi och Boppen ♥
 
En liten Focustocus. Tycker han är väldigt fin på bilderna!

Nu är jag hungrig och väldigt sugen på mat. Ska ta och bege mig hemåt och koka pasta och sen käka. Mums! Ha en jättefin tisdagkväll :D

/ Anna
Kommentarer
Elisabeth säger:

Kul med Gabbis ridhjälp - hälsa henne från mej :)

2019-03-12 | 17:55:08
isabell säger:

vill så gärna börja med en blogg med mig och min häst ( och m.m ). men vet ej vad jag ska skriva isf. har ni något/några tips på hur man kan börja? btw älskar eran blogg! ska också börja prenumerera på eran Youtube kanal :)

2019-03-13 | 13:31:06
Bloggadress: http://isabell.raffe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: