Bra dag!

Idag har vi haft en riktigt härlig och solig torsdag med hästarna som alla jobbat på kalasbra. Vår kompis Cillan kom hit och hjälpte oss rida lite. Hon fick såklart hoppa Tage ;) Sen red hon Bella också, för att vi eventuellt ville korrigera henne lite från marken om hon skulle tjura. 

Först red vi alla tre på varsin häst. Jag på Focus, Emma på Boppen och Cillan på Bella. Focus var duktig! Dock är han så sjukt stark. Vet att jag bara ska lätta av helt i handen och ta upp nytt stöd men det hjälper knappt och jag kan knappt byta gångart heller... så svårt! Tycker han alltid varit lite stark på det bettlösa men det känns nästan värre nu. Kan ju vara en period med, så det är väl bara att kämpa på. Boppen såg fin ut med Emma på ryggen men hon kunde knappt koncentrera sig på att rida emellanåt för hon tittade så på Bella, haha 😂 Bella skötte sig så himla bra med Cillan idag! Såg superfräsch ut, betydligt mer framme för skänkeln redan från början och tjurade inte alls mycket. Så härligt!

Tage fick som sagt hoppa och han hoppade så himla fint! De avslutade med en liten bana på 90 cm och det var lekande lätt för de båda. Finns en liten filmsnutt på vår Instagram @systrarnaelfstrand :) Hoppas att Cillan kan och vill skutta någon tävling med Tage i vår/sommar! 

Stillbild från filmsnutten på Instagram. Fina Tage ❤

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: