Blåsigt värre

Idag fick vi ställa in dagens planer för det blåser så mycket att man knappt kan andas ute, så hästarna fick vila. Focus skulle egentligen mentaltränats för Anna idag, men den träningen tar de nästa vecka istället. Seriöst... den här jäkla blåsten?! Jag minns inte när det har blåst såhär mycket senast. Nog för att det alltid blåser mer eller mindre på schlätta, men det känns som om det har blåst halvt storm hela mars månad. Helt klart värsta vädret som finns!

Imorgon har jag planerat att fota med Bella på förmiddagen. Känner att jag vill ha lite fina porträttbilder att uppdatera Instagram med, haha ;) Och jag är sugen på att fixa iordning både mig och henne istället för att gå omkring osminkad i mjukisbyxor som jag gör varje dag, haha. Enligt YR ska det inte blåsa så fasligt mycket imorgon, så jag håller tummarna för att den prognosen håller i sig. Vi får dessutom ridhjälp imorgon av Gabbi, så då blir det uteritt :D Ska bli spännande att se hur Bella känns på hennes nya LG bridle, för det är bara Cillan som har testat det på henne nu efter skadan. 

 
Hoppas ni får en toppenhelg allihopa!

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Jag ska ner till euro horse nästa vecka och tänkte införskaffa mig ett par nya stövlar. Ge mig era förslag på bästa stövlarna, både hopp och dressyr. Gärna även motivation om varför just den stöveln är bra. Tack för en bra blogg

2019-03-30 | 07:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: