Vår senaste stallvlogg

Här kommer det upp två videos på rad, men här kommer vår senaste video från hästkanalen som är en riktigt härlig stallvlogg :D Hoppas ni gillar den! / Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Jag blir så förvånad nu har ni börjat med skor på alla vad hände med boots ? Och nosgrimmor också whaaat känns som att ni kommer längre ifrån eran grund och avr ni har varigt . De va ju därför jag äslak eran blogg men nu verkar ni smått och gott glida bort från det ?

Svar: Såklart vi inte går ifrån vår grund! Nosgrimmor har vi alltid använt, men ridit utan till vardags för att det inte behövts. Dock har vi hängt på dem nu för att nosgrimmorna inte ska mögla i någon låda i källaren. Inte särskilt bra för lädret, då är det bättre att det används tycker jag. Vi har dem så löst spända att det ändå inte påverkar hästarna. Och angående skor, vi har ju bara skott i fram? Det för att våra grusvägar är askass häromkring och hästarna började ömma trots boots på sig när vi red ut. Ska vi skita i det då och köra på barfota med boots? Känns inte schysst alls mot hästarna. De funkar toppen som det är nu, barfota bak och järnskor fram. Glad att vi skodde av förut för de funkade bra på det och dessutom byggde det upp deras hovar men vi måste ju också vara lyhörda för hur saker och ting funkar eller inte funkar just nu :)
Emma Elfstrand

2019-01-28 | 20:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: