Tisdag

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra tisdag :) Jag började min morgon hos naprapaten i Alingsås, och det gick finemang. Han jobbade med mig på ett annat sätt som jag inte sett tidigare, och det verkade effektivt, så det ska bli spännande att se om detta kan ge några positiva resultat. 

Efter detta satt vi inne och jobbade under förmiddagen, sen tog vi en tidig lunch och drog ut till stallet för att motionera hästarna. Focus och Boppen fick en tur tillsammans och sen red Anna ut själv på Tage. Bella fick promeneras idag. Jag pratade med en veterinär på Husaby idag och blev rådd att fortsätta tömköra henne fram tills återbesöket, och bara prova att rida henne en gång till innan och se om det är någon skillnad på hennes reaktion då, så får veterinärerna göra en bedömning igen på återbesöket helt enkelt. 

Det har i alla fall vart fantastiskt väder idag! Vindstilla, soligt och kallt, utan att det kändes kallt. Inatt ska det dock bli sjukt kallt så vi har faktiskt lagt på hästarna tjockare täcken, för första gången iår (400g med hals). Hästarna skötte sig också :) Fler filmer och bilder får ni spana in på våra Insta stories, där det bland annat finns en härlig film på Focus. Han är en riktigt underhållande häst ska ni veta, haha. 

Nu har jag precis kommit hem från gymmet där jag körde ett snabbt överkroppspass, och nu ska jag sätta mig och jobba en stund innan det blir till att laga middag. Det är snart dags att momsdeklarera och göra bokslut så jag har en hel del att ta tag i innan dess. Den löpande bokföringen tycker jag är helt okej att göra, för den går ganska snabbt, men att sitta och sammanställa all ekonomi för varje månad, moms hit och dit, det är segt och tar lång tid. Speciellt nu med vår nya verksamhet med webbshopen! 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: