Taggad på en ny vecka

God morgon allihopa! Jag har varit vaken i ett par timmar och börjat jobba lite smått. Ska bara jobba inne hela dagen idag, med en paus för att gå ut och promenera med Bella och Focus. Mys ♥ Jag känner mig så taggad inför den här veckan och livet i allmänhet nu. För en vecka sedan mådde jag så sjukt dåligt. Hade sinnessjukt ont i kroppen, och hästeriet kändes hopplöst. Efter Bellas besked mår jag så mycket bättre och det ska bli så roligt att sätta igång henne och hoppas på att hon kommer svara bra på igångsättningen också så vi kan komma tillbaks igen. 

Jag själv mår så mycket bättre i min kropp nu jämfört med en vecka sedan. Visst går jag fortfarande på smärtstillande, vilket behövs för att jag ska klara av vardagen, men jag märker att jag har haft betydligt mindre ont i kroppen de senaste dagarna. Nu klarar jag av att befinna mig i alla positioner även om det fortfarande är jobbigt att sitta ner längre stunder. När jag vaknar på morgonen och mitt smärtstillande gått ur kroppen har jag mycket mindre ont jämfört med för en vecka sedan. Så skönt! På onsdag ska jag in och träffa läkare igen och se vad mina MR-bilder visade, och antagligen få en plan inför framtiden. Jag har verkligen tröttnat på att sitta still nu och hade gärna gått till gymmet för att börja rehaba lite men vill inte dra dit för tidigt och paja min kropp igen, så ska ta och rådgöra med läkaren på onsdag. Jag är verkligen dålig på att göra saker "lagom" mycket eftersom jag är en allt- eller ingetmänniska så det kommer bli jobbigt för mig nu att sätta igång min kropp långsamt och inte ta i så mycket som jag egentligen vill/brukar göra. 

 
Skönt just nu är dessutom att vi ligger så mycket före med videos eftersom vi spelade in massor av filmer i förväg till Anna och Samuels resa som inte blev av. Därför kommer detta bli en chill vecka där vi ändå kan fixa saker vi ligger efter med. Eftersom Samuel är sjukskriven nu pga sin hand så är han här idag och håller Anna sällskap (uttråkad som han är). De filmar en vlogg i stallet där Anna ska rensa/möblera om i sadelkammaren och de ska prata om sin uteblivna resa osv. Den filmen kommer upp på onsdag :) I eftermiddag kommer andra delen av Den hemska Instagramridningen upp här och på Youtube. Den filmen blev så jäkla bra om jag får säga det själv, och vi är så glada över att Miranda har gästat oss i 3 videos som vi har spelat in. Hon är så duktig och grymt bra på att förklara grejer på ett sakligt och korrekt sätt. 

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Jag hoppas VERKLIGEN att du Emma kommer att få all hjälp som krävs för din rygg och påföljande ishiasbesvär. Jag fick diskbråck 2005 och det har inneburit många års lidande för mig, många besök hos inkompetenta, känslokalla läkare, och i dagsläget har jag för tillfället gett upp, så tillvida att jag inte aktivt söker hjälp längre. Tiger och lider kan man säga. Just nu är diskbråcken lite tillbaka, men jag vet ju också att det bara är tillfälligt för de kommer alltid igen. Så samtidigt som jag håller tummarna för DIG så följer jag också din resa med "intresse" (låter fel men hoppas du förstår vad jag menar), jag inser att det är långt ifrån bara jag som är i denna sits. Det värsta är nog när man träffar en läkare som inte ens skriver ut smärtstillande, och jag är glad för din skull att du åtminstone lyckades få den lindringen! För det är ju lindring, ingen bot, tyvärr. All lycka till!

Svar: Fy vad tråkigt att höra :( Jag förstår verkligen att du har gett upp, för vården är verkligen förjävlig! Hur många personer har man inte hört dela samma upplevelse som en själv, om att inte bli tagen på allvar? Ja jag vet inte vad jag hade gjort utan smärtstillande om jag ska vara ärlig, men som du skriver så döljer ju de bara symtomen och jag hoppas innerligt att jag kan få bukt på mina besvär! Kram!
Emma Elfstrand

2019-01-07 | 15:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: