Täckestips - AB

Inlägget är i samarbete med vår egen webbshop Hästhuset.se

Jag måste verkligen ta och skriva ett inlägg för att tipsa om våra fantastiska täcken från AB som vi säljer på HästhusetDessa täcken är så populära bland våra kunder, och jag förstår verkligen varför! Skitbra passform och otrolig kvalitet för det billiga pris du betalar. HÄR hittar du alla vintertäcken på hemsidan, och det finns allt ifrån 150 gram till 500 gram, med och utan hals. Till exempel så säljer vi 500 grams vintertäcken med hals för endast 999 kr! Helt galet bra pris, och i ärlighetens namn så är det ingen idé att lägga flera tusen på ett täcke från ett dyrare märke, när du får samma kvalitet till bättre pris på AB:s produkter. 

 
Focus har ett 200 grams-täcke från AB som både sitter perfekt, och skyddar fenomenalt mot nederbörd. Just den modellen han har finns inte kvar i 200 g, men den finns både i 150 och 300 g ifall era hästar vill vara lika stiliga som Focus :) Igår snöade det som tusan som ni vet, och hans täcke var helt seriöst snustorrt på både in- och utsidan när vi tog in honom. Täcket har dessutom spännen ifall man vill köpa till hals, men vi använder sällan halstäcken, om det inte är väldigt kallt ute då, men det är det sällan på schlätta. AB har ett halstäcke för endast 329 kr HÄR

En jämförelsebild på hur Boppens och Focus täcken såg ut när vi tog in dem. 

Så ifall ni behöver fylla på erat täckesförråd utan att bli ruinerade tycker jag helt klart att ni ska spana in våra från AB :) De är helt klart Elfstrand-approved!

/ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Att snön smälter och täcket blir blött tyder på dålig isolering. Har själv Amigo täcken som inte blir blöta. Kanske Boppens är gammalt.

Svar: Japp det har ett par år på nacken och vi är jättenöjda med det överlag, men ville bara visa skillnaden då det var så himla blött ute igår :)
Emma Elfstrand

2019-01-29 | 13:57:44
marica säger:

Horseware täcken överlag är dom bästa på marknande, högt pris men dom är värda det! Vi har haft ett horseware rambo täcke i 10 år nu och det står emot alt, regn, snöblandat, snö, blåst ja allt! Bästa täcket som finns!

Men horseware Amigo täcken, där vet jag inte vad horseware tänkte, för amogi täcken är inte bra, innetäckena är kanon bra men inte regn eller utetäckena... dom släpper igenom allt tyvärr... mycket konstigt i och med att dom gjort Rambo som är helt magiska!

2019-01-29 | 17:37:21
Bloggadress: http://nouw.com/maricalindberg
marica säger:

Värt att tillägga är ju också att Focus täcke är HELT NYTT och Boppens är ett äldre amigo täcke, klart det släpper in mer.. allra helst amigo, haha. Hade blivit mer förvånad om amigo täcket var nytt och släppte in vatten/snö

2019-01-29 | 17:38:09
Bloggadress: http://nouw.com/maricalindberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: