Svar på söndagsfrågor del 2

Mcdonalds, Burgerking eller Max? :p rangordna gärna
Både jag och Emma ÄLSKADE Max när de hade sina greenburgare, men nu har de ju dessvärre bytt ut menyn till "k*ckling"burgare/nuggets och bara massa starka grejer typ... Sån besvikelse! McDonalds har steppat upp vegoutbudet lite nu tycker vi! Så för tillfället:
1. McDonalds
2. Max
3. BK(äter ALDRIG där, haha)
Även om jag helst inte äter på något av ställena to be honest. Donken får ett litet plus för sina sötpommes, goda!

Nästa pass med bommar för fokus del? Hur tycker ni fokus känns på bettet? Förstår att det är svårt att säga sådär efter en vila men kanske en magkänsla
Det blir förhoppningsvis i veckan, kanske att vi åker iväg till ridhuset någon dag om väglaget tillåter. bettet känns bra tycker jag! Han har såklart ute tungan en del, men jag tror att det är något invant betéende eller ticks från hans sida så det är nog inte så mycket att göra åt. Dock känns han ändå trivsam med bettet i munnen hittills. 
 
Vad har ni för körkort? Har ni tagit något extra för att kunna dra transporten?
Vi har båda två BE-körkort som vi tog för 3 år sedan nu. Vi tyckte att det var lika bra att ta BE istället för utökat faktiskt. Känns skönt att(förhoppningsvis) ha allt körkortsplugg avklarat för resten av livet, för satan vad teorin var svår på BE-körkortet tyckte jag, haha. Klarade mig som tur var på andra försöket. 

Hej! Jag är så sjukt sugen på ny ridhjälm. Hittills har jag dock inte hittat någon som jag verkligen vill ha och som är prisvärd. Ni har ju en del ridhjälmar och förutom dom, vilka skulle ni rekommendera? Några ridhjälmar ni inte har som ni tycker e snygga?
Ja det där med hjälmar är inte lätt! Jag tycker OneK har superfina hjälmar och skulle gärna ha en därifrån i framtiden(dvs när mina nuvarande ska kasseras). Samshield är fina, men varken prisvärda eller speciellt säkra har jag läst. Back on track är den säkraste hjälmen på marknaden, och den är fin, men kanske inte den absolut snyggaste enligt mig. HS har några fina, prisvärda hjälmar också. Så det finns helt klart en uppsjö av hjälmar, förstår att du tycker det är svårt! Hoppas du fick något tips här och hittar "the one" :)

Använder ni samma sadel till era hästar både i dressyr, hoppning och när ni rider ut? Eller har ni flera sadlar till varje häst? 
Vi har en sadel till varje häst! Skulle bli ruinerade annars, haha. Dock kan Tage och Boppen låna Focus sadel när jag vill rida lite mer "seriös" dressyr på dem, så det är toppen! han kan säkert låna deras hoppsadlar också, har inte gjort det hittills då jag inte tyckt det vart nödvändigt ännu men ska vi hoppa lite mer i framtiden får han låna någon av deras.

Vilka hästyoutubers följer ni, har ni några att rekommendera?
Vi är faktiskt otroligt dåliga på att följa andra youtubers över huvud taget. Vilka tittar ni på? Ni kanske har något bra tips? :D 
 
Hur ofta tvättar ni håret? Duschar ni kroppen varje dag fastän inte håret?
Jag(Anna) tvättar håret två gånger i veckan. Även fast jag tränar och rider mycket så håller sig mitt hår fräsch, vilket är tacksamt eftersom jag gärna vill tvätta det så sällan jag kan. Emma däremot får fett hår snabbt, så hon tvättar det varannan-var tredje dag. Vi duschar kroppen varje dag. Kanske är någon enstaka dag som vi inte duschar kroppen på :)

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Esther Högdahl, hur gullig tjej som helst med väldigt inspirerande videos! Nästan i nivå med er;)

2019-01-30 | 09:35:45
Anonym säger:

Vad använder Emma för produkter och hur tvättar hon håret? Har hon försökt avvänja håret till att tvätta det max 1-2 gånger i veckan? 😊

Svar: Vet tyvärr inte om jag kan ge några bra tips för mitt hår blir fett på en dag oavsett vad jag testat med, så torrschampo är min bästa vän som jag inte kan leva utan 😄
Emma Elfstrand

2019-01-30 | 10:42:51
Anonym säger:

Chili n cheese målet på MAX utan cheddarost och smältost är det bästa. Smaka! 😍

Svar: Gillar inte jalapenos men får väl ta bort det också då haha. Tack för tips! :D
Emma Elfstrand

2019-01-30 | 11:01:25
Isabella säger:

De ända hästyoutubers jag kollar på är Matt Harnacke, Jesse Drent och er förstås ;)

Svar: well, Matt Harnacke kan man aldrig få för mycket av, haha ;) (och trots det har jag inte sett en enda av hans filmer på YT...)
Emma Elfstrand

2019-01-30 | 13:11:10
Isabella säger:

Ja Matt får man aldrig för mycket av ;)
Jag rekommenderar hans YT-Kanal! Väldigt bra videos och speciellt serien ''Chasing the dream'' tror jag den heter. Serien handlar om flytten från Australien till Nederländerna, väldigt intressant eftersom jag inte visste hur det är att flyga med häst osv.

Svar: Ska verkligen ta och spana in den när jag har tid :D
Emma Elfstrand

2019-01-30 | 15:31:06
Anonym säger:

Har ni sett Viafrees serie med Matt Harnacke? Den är rätt trevlig. Sen har jag dessvärre inte hittat någon mer rolig Youtubekanal än eran då de andra tyvärr har lite brister i sitt hästtänk(enligt mig).. Ska se till att kika här igen om ni får nåt bra tips! :D

Svar: Ja den har jag sett :D trots att Viafree är sämsta plattformen med ton med reklam så kollade jag på den bara för att det var Matt, haha! tack för dina ord ♥
Emma Elfstrand

2019-01-30 | 17:28:25
Anonym säger:

Nina Rademaekers gillar jag :)

2019-01-31 | 14:16:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: