Svar på söndagsfrågor del 2

Hur känns det att inte åka till maldiverna? Fick ni alla pengar tillbaka? När är planen att ni ska åka igen?
Det känns såklart skittrist, speciellt med tanke på att vi väntat i ett halvår på att få åka iväg och så blir det inte av. Känns snopet på något vis. Vet inte än hur det blir med pengarna, då vi inte fått något läkarintyg än, men eftersom vi hade avbokningsskydd så ska vi få pengarna tillbaka. Vet dock som sagt inte om 100% kommer tillbaka eller om de behåller avbokningsskyddsavgiften eller liknande än. Har aldrig behövt avboka resa tidigare. 
Vi vet inte heller när resan kommer bli av, och vart det bär av... Först så måste Samuels hand läka, och så har han en grej inbokat den 6 februari, så innan dess kommer vi inte åka. Har sökt runt lite och finner inga riktigt klockrena resor efter den 6e februari heller... Så frågan är om vi kanske åker på en resa i sommar, eller till hösten/vintern istället. Så jäkla svårt alltså! Vi vill gärna åka charter just för att slippa fundera så mycket, men vet inte vilka bolag som är att lita på(endast rest med TUI innan). Och vart sjutton ska man åka?! Haha. Om ni har tips på både resebolag och ställen att åka till får ni gärna lämna en kommentar. 

Om ni hade köpt en oinriden häst, hur hade ni lagt upp allt? När hade ni ridit in & hur hade ni planerat hästens liv? :)
Shit, vilken svår fråga! Vi har verkligen ingen erfarenhet alls av att rida in hästar, så jag vet knappt ens om vi kan svara på denna fråga. De hästar vi köpt har varit 5 år som yngst (men snarare som 4 rutinmässigt) och det har känts ganska lagom. Vi tror i alla fall inte det är fel att vänta lite med att rida in hästarna, i synnerhet om de är stora och växer mycket. Både Boppen och Bella som är rejäla hästar är inridna som 4-åringar och det ser vi bara positivt på, så det gäller att se till individen såklart. Jag kan också tänka mig att det är lite svårt med en sådan ung häst att planera hur allt ska se ut i förväg, för det beror såklart på hur den reagerar och tar träningen. Det hade varit kul att vara med ifrån början i alla fall, och förhoppningsvis blir det så någon gång i framtiden om vi kan få en bebis på gården någon gång :) 

Hej! Ni har ju köpt hästar tsm flera gånger, hur har ni då gjort när ni skrivit kontrakt med säljaren?
Jag har för mig att vi endast har skrivit ett av våra namn på kontraktet till säljaren, men i till exempel TDB så finns alla ägarnas namn med :) Eftersom vi är familjemedlemmar som delar på hästarna så funkar detta fint, men jag kan tänka mig att det krävs ytterligare kontrakt om det är "utomstående personer" som äger en häst tillsammans. 
Kommentarer
Diana säger:

Hm.. Jag har inte rest så mycket, men Apollo som bolag gillar jag. Och kan varmt rekommendera Rhodos (grekland). :)
Annars är en jag känner i Dominikanska Republiken just nu och det ser fantastiskt ut! :D

2019-01-09 | 10:55:15
Bloggadress: http://confusedbooklover.blogg.se
Anonym säger:

Åh så snopet för er med resan...
Hoppas ni får åka iväg på en underbar och himmelsk resa så småningom! :D

2019-01-09 | 12:25:00
Anonym säger:

Åk till Island!! Ni kommer aldrig ångra er, det är så fint där med massa historia och saker att göra

2019-01-09 | 14:10:55
Anonym säger:

Slå på stort res till Nya Zeeland 😊. Kanske det dyraste lagret, men det är ju en bröllopsresa trotsallt😅

2019-01-09 | 16:13:39
Anonym säger:

Island :)

2019-01-09 | 18:40:29
Bea säger:

Var i Kroatien för 4år sen. "Brela" bodde vi i på hotell bluesun berulia. Fantastiskt fint :) ca 1mil ifrån den större staden Makarska.

2019-01-09 | 20:24:24
Linnea säger:

Jag åkte till Kroatien i höstas och kan verkligen rekommendera det, är så himla vackert där!

2019-01-09 | 23:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: