Svar på söndagsfrågor

Här kommer en omgång söndagsfrågesvar för den här veckan :) Fler kommer imorgon!

Favoritpodd just nu? 
Lyssnar på podd hela tiden men vill hitta någon ny, jag gillar spöktimmen väldigt mycket så något liknande letar jag efter.
Jag älskar också Spöktimmen och tycker tyvärr inte att det finns någon annan svensk podd inom den genren som lever upp till den! Men En mörk historia och Rättegångspodden är också grymma om man gillar true crime :) Tar gärna emot tips på andra bra poddar! 

Rider Samuel längre?
Nu under mellandagarna har han hjälpt till att rida när jag har varit skadad. Innan dess var det jättelängesedan han red, så det är tacksamt att han kan hjälpa till nu :) 

Jag ska snart till Ullared! Vad rekommenderar ni och finns det något ni känner att det är onödigt att ta med hem
Allt är nödvändigt, haha ;) Vi köper alltid på oss tamponger, schampo och sådana förbrukningsvaror. Sen hästavdelningen är såklart ett måste! Så billiga och bra grejer! Ifall man letar ordentligt bland de vanliga kläderna så kan man hitta riktiga guldklimpar där också, så kolla igenom den avdelningen noggrant :) Vi köper bannemej "allt" där så jag kan inte komma på något som är onödigt. 

Har ni någon planering inför årets pay and jumps? Jag bor i Skåne så jag behöver lite planeringstid men hade jättegärna velat åka upp och hoppa oss er. ❤️
Åh vad kul att höra :D Vi har inte börjat planera detta ännu, men årets första pay and jump brukar vi ha i slutet av april eller typ 1 maj. Vi får ta och kika på datum när Anna kommer hem från Maldiverna och så ser vi till att meddela det i god tid innan :)

Har ni tips på bra horsemanship övningar?
Vi har mest erfarenhet av de övningar som Anna har hjälpt oss med, och detta är olika Parelli-lekar som har funkat väldigt bra på Focus för att stärka vår kommunikation och tillit till varandra. Videos finns på vår kanal under kategorin "Horsemanship med Anna" :) 

Följer ni några serier just nu? Behöver lite tips hehe
Den bästa serien just nu är helt klart You som precis har släppts på Netflix! Alltså, den är så JÄKLA bra!  En psykologisk drama/thriller-serie som är så spännande och det händer grejer hela tiden. Riktigt bra skådisar och ja... den har allt! Tyvärr har jag redan kollat klart första säsongen såklart, haha.

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: