Storm

Hellu! Vilken natt det har varit alltså. Det har blåst upp till 15m/s, och eftersom det låter väldigt mycket i huset så blev det inte mycket sömn i natt. På det så är jag sjuk också, hostar massor och är snorig och tung i huvudet. Trodde jag var på bättringsvägen men nej, tydligen inte ;) Som tur är så har jag fått hostmedicin av mamma så jag hoppas jag ska hinna bli frisk, eller i alla fall friskare till söndag. 

Eftersom jag inte mår bra, Emma som bekant är skadad och pappa jobbar så får hästarna helt enkelt vila idag. Hade verkligen velat motionera i alla fall Focus inför vetchecken imorgon men å andra sidan har han gått ordentligt det senaste så det är ingen fara. Igår skrittade jag och pappa ut med två stallkompisar på Focus och Tage, och de var mindre glada över att bara skritta, haha. Nyttigt det med ibland för två piggisar som helst vill springa i skogen ;) 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Inget youtube idag?

Svar: kommer vid 15 :D
Emma Elfstrand

2019-01-02 | 13:20:02
Linnea säger:

Här i uppsala blåste det 25m/s, det händer typ... aldrig? men jäklar vad det dånade ute alltså! Jag sov heller ingenting, låg vaken och oroade mig för mina hästar som går på lösdrift. De hade klarat sig fint dock som tur var!

Krya på er båda, från förkylningar och skador! :)

Svar: Men herrejäklar!!! :O Skönt att allt gått bra <3 Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2019-01-02 | 14:48:31
Jullan säger:

Blåste 25m/s i Stockholm

2019-01-02 | 17:11:35
Daniela säger:

Alltså herrejävlar vilken blåst det var igår, det mättes 37,9m/s (!!!!) här i Vasa, Österbotten. Var tvungen att byta bil med kollegan mitt i natten och på samma gång tanka bilen på en öppen plats, jag höll seriöst på att blåsa bort! Helt sjukt vilket väder.

Svar: men herregud, sjukaste jag hört! bra start på nya året, haha 😅
Emma Elfstrand

2019-01-02 | 20:20:01
Bloggadress: http://lifewithdaniela.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: