Snöig måndag

Idag har jag ridit hela tre hästar! Dagen D var kommen då Bella skulle ridas för första gången på tre månader ungefär. Det gick väl bra, men hon kändes lite småtjurig tyvärr. Vi ska rådfråga med veterinär om hur vi ska fortsätta jobba henne fram tills återbesöket om ungefär två veckor. Ska dock tilläggas att hon var betydligt bättre idag än för tre månader sedan när skadan skedde, men det var ändå lite tjurerier kvar. Återstår att se hur vi ska göra med andra ord. 

De andra tre hästarna var jättefina idag! Jag och Emma red Focus och Boppen samtidigt, och jäklar vad fin min lille kille var idag. Galoppen var helt amazing, han satte sig verkligen på baken och kändes sådär ihop i kroppen samtidigt som han var framme. Så duktig! Boppen var även han fin, men Emma hade lite svårt för att få loss honom till en början. Mot slutet såg han kalas ut. 

Tage då... Jisses! Så himla fin han är just nu. Till och med så fin att jag beställt licenser till oss båda(Tages är som tur är gratis, haha. En bra grej att ha en gammal häst ;)). Med andra ord blir det förhoppningsvis någon liten tävling snart! Dressyr då. Kul :D Även han sätter sig så fint i galoppen nu. Är reglerbar utan att fastna i den samlade galoppen utan går lätt framåt i lite mer ökad galopp igen så fort jag ber honom. 
 
Finisar <3

För övrigt så har både Bella, Boppen och Tage fått skor påslagna igen. Ingen bra kombo med lite snö + fyra brodd i varje sko, då går tydligen sömmen av och skorna lossnar... Haha! Tage upptäckte jag i eftermiddags, när hovslagaren vart här på morgonen. Som tur var kunde Linda komma till oss och slå på Tages skor! Tack återigen <3 Guld värt att ha folk i närheten som kan slå på skor :) 

Hoppas ni haft en fin måndag!

/ Anna
Kommentarer
Linda säger:

Bara kul att kunna hjälpa till 😊 Ska bli kul å följa er på banorna framöver💪🏻👌🏻😘

Svar: 😘😘
Emma Elfstrand

2019-01-28 | 21:58:24
Anonym säger:

Min kissingspines häst gick klockrent i tömkörning men så fort jag skulle fatta galopp uppsuttet så började han tjura ihop. Min veterinär menade på att i hans fall så satt smärtan mest troligt kvar i muskelminnet och nu 3 månader senare går han superfint uppsuttet också 😊 håller tummarna för Bellas fortsatta igångsättning! ✊🏼

Svar: Vad härligt att höra! Får hoppas att det kanske kan vara något liknande för Bella :) Det är ju logiskt egentligen, för vi människor är ju likadana när det kommer till att reagera på smärta, även efter att vi blivit friska!
Emma Elfstrand

2019-01-29 | 11:40:31
Amelia säger:

Vänta nu har jag nog missat något😂 Har ni valt att sko hästarna igen? Finns det någon speciell anledning?

2019-01-29 | 17:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: