Regn och slask

Hello! Jag startade dagen med att knappt kunna lyfta huvudet från kudden. Najs! Har sträckt nacken/halsen när jag ramlade på isen igår. Vintern är bannemig livsfarlig, haha. Eller nej, inte kul, för det finns faktiskt många som skadar sig. För min del gick det ju bra, men ont gör det vid sidan av halsen bak mot nacken. Inget gym och ingen ridning idag inte! 

Jag åkte och fixade mina fransar i alla fall, och blev väldigt nöjd! De är fortfarande väldigt naturliga, men lite mer böj och lite mörkare. Ska bli kul att sminka sig lite i helgen för att se om det blir någon skillnad också! Kul att ha testat i alla fall, och nu återstår det att se om jag kommer fortsätta fixa dem eller inte. Ska fixa bild när jag orkar, haha. 

Hästarna har fått vila idag. Det har varit, och är, riktigt tråkigt väder idag. Sådana här dagar vill vi ha ridhuuuus på gården. Någon gång ska vi ha det, det har jag bestämt ;) 

Var bara tvungen att lägga upp en "#10yearchallenge" på Instagram med. Jag tycker jag är mig lik, men tack till mig själv för att jag lät mina bryn växa till sig lite mer haha. 15 på vänstra bilden och 25 på högra.

Jag och Emma ska bege oss till ridskolan lite senare för att glo på hoppträning med. Kan man inte träna själv får man titta ;) Nej men det ska bli kul!  

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: