Nyårsdagen

God morgon! Hoppas ni hade en bra kväll igår oavsett vad ni gjorde :) Själv började jag kvällen med att käka hos Anna och Samuel tillsammans med en kompis. När de drog vidare åkte jag hem och lade mig i soffan med Siri för att Netflixa hela kvällen. Mysigt! Hästarna var kolugna igår också skönt nog. Tage, Boppen och en inackordering sov ute i lösdriften och de andra hästarna stod inne. Det smalls raketer, men inte så nära oss, så lösdriftshästarna stod och halvsov utanför köksfönstret vid midnatt, haha :) Hur gick det för era hästar och hundar inatt? Jag hoppas innerligt att fyrverkerier kan förbjudas snart för djurens skull!

Nu har jag precis avnjutit en frukost varvat sittandes och ståendes eftersom jag inte kan göra något av det en längre tid pga smärtan. Ska gå och lägga mig igen och lyssna på en podd och hoppas att mina smärtstillande/muskelavslappnande kan kicka in så jag kan redigera ett par filmer sen. Jag tycker inte det känns som om det jag fått utskrivet till mig hjälper eftersom jag har väldigt ont hela tiden men smärtan är helt klart värst på morgonen, men så är det väl alltid oavsett smärta

 
./ Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Vad har du fått utskrivet?

Svar: Paraflex och Diklofenak.
Emma Elfstrand

2019-01-01 | 09:52:52
Marianne säger:

Missade namnet hehe

2019-01-01 | 09:53:39
Anonym säger:

Hoppas med att fyrverkerier kan förbjudas när man hört så mycket djur bli skadade eller dör på grund av fyrverkerier. En förening jag undrar lite är Kinnekulle hästsport hur de kan tillåta fyrverkerier, tänkte på att det hade fyrverkerier på deras anläggning.

2019-01-01 | 10:49:22
Anonym säger:

Vilka värktabletter äter du?

Svar: Paraflex och Diklofenak.
Emma Elfstrand

2019-01-01 | 13:15:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: