Nu har vi vinter igen...

... Och imorgon ska den regna bort igen enligt väderappen. Detta fram och tillbaka-väder är verkligen frustrerande! Jag och Emma promenerade med Focus och Bella strax innan lunch, och vägarna var hyfsat fina. Tills vi kom en bit bort, där jag halkade omkull. Som tur väl är så har hästarna broddar(Focus inte i bak för visso, men han halkade inte som tur var) men fasen alltså, fötterna bara försvinner under en. Sjukt obehagligt. 

Vi skulle ha ridit ut idag, såhär dagen efter ett dressyrpass i ridhuset. De planerna fick bli ändrade, eftersom det är så himla halt ute. Det läskigaste är när det är sådant underlag som det är idag, när fläckvis med is täcks med ett lager snö. Man har fasen inte en chans, hu. Kör och rid försiktigt hörrni!

Hur som helst så red vi en sväng i paddocken istället. Emma kände på Boppen i alla gångarter, och hennes rygg kändes okej med det. Skönt! Boppen var fin också. Tage fick även han jogga lite i alla gångarter, och så red jag lite samling i galoppen som han gjorde kanonbra. Duktiga killar!
 
Vill ha sånt här väder igen, hehe. Längtar till våren!

Imorgon ska jag åka och göra lash lift för första gången i mitt liv! Har testat på fransförlängning tidigare, men fick en allergisk reaktion mot limmet så blev knallröd och öm i ena ögat. Sen tycker jag det är opraktiskt. Jag älskar att kunna klia mig i ögonen och ha eyeliner ibland(när jag väl sminkar mig) så därför passar det inte mig. Föredrar mina naturliga lashes, men det ska bli kul att se om de kan se lite längre och fylligare ut med hjälp av färg och permanent! 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Halkade rejält på isen jag med idag. Inte alls kul att det ska vara så halt att en ramlar :(

Svar: Nej verkligen inte :(
Emma Elfstrand

2019-01-15 | 17:34:03
Ellen - tävlingsryttare säger:

Ja detta "fram & tillbaka-väder" är verkligen supertråkigt!

2019-01-15 | 18:18:00
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se/
elin säger:

jag önskar att antingen så är snön kvar eller så blir det sommar haha

2019-01-15 | 20:41:44
Bloggadress: http://www.nouw.se./eliinberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: