Måndagsplaner

God morgon! Idag strax efter 9 har jag tid hos en naprapat i Alingsås som jag har hört väldigt gott om, så det besöket ser jag fram emot. Under tiden jag är borta så kommer Anna hit för att jobba med alla ordrar, mail osv som inkommit under helgen. Tack vare Hippsons artikel så har vi fått massor av nya kunder, vilket är superkul! Inlägget på Hippson har fått stor spridning eftersom det har fått många likes och kommentarer, vilket är positivt för både oss och tidningen så jag hoppas att de är nöjda också :) Har för övrigt haft kontakt med proffsiga Hippson gällande vissa kommentarer i inlägget eftersom det såklart skedde lite fat shaming där också, men jag är förvånad och glad över att det var så stor majoritet som var positivt inställda! 

När vi är klara med våra förmiddagssysslor blir det en tidig lunch innan vi tar tag i stallet. Tage och Boppen ska ridas ut på, Anna ska antagligen ta med Focus till ridhuset för att rida första dressyrpasset efter vilan, och Bella ska tömköras. Det kommer ta tid i stallet med andra ord! Jag vågar tyvärr inte tömköra Bella än eftersom hon är lite varannan gång snäll och varannan gång galen i tömkörningen, och jag vill inte utsätta min rygg för eventuella ryck osv. Jag tänkte faktiskt ta med vanliga kameran och fota idag. Vi har varit sååå dåliga på att fota det senaste året eftersom vi har filmat så mycket och sällan har tid att fota vanliga bilder, men idag så finns tiden :) 

 
Vi har förresten passerat 40.000 prenumeranter på Youtube nu :D I eftermiddag kommer det upp en video där vi jämför Hööks bettlösa hjulhackamore med vårt LG bridle som alla våra hästar älskar, så missa inte det!

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Grattis till 40k! 😍 Vad har ni för kamerautrustning när ni fotar ridbilder?

Svar: Tack :D Canon Eos 7D och ett Tamronobjektiv 55-200 mm 2,8 :)
Emma Elfstrand

2019-01-21 | 16:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: