Lördagsplaner

Hej allihopa! Igår fick Tage och Boppen sig ännu en uteritt, och då var det ombytta roller. Tage var lugn (skönt för Annas del, haha) men Boppen var desto fjantigare, så jag blev tokig på honom ibland. Han är verkligen så otroligt mesig! Positivt i alla fall är att benet i sadeln känns bättre och bättre. Det blir lättare och lättare att rida lätt till exempel skönt nog :) 

Idag får jag rid-vila för Anna och pappa ska rida ett ordentligt pass på hästarna i ridhuset. Bella och Focus tömkörs/longeras. Focus ska igång nu efter sin lilla vintervila så imorgon tror jag att Anna har planerat att rida för första gången, och så har han fått gå två longeringpass innan dess.

Igår lade jag mig betydligt senare än vanligt då vi hängde med kompisar, och eftersom jag kände mig stressad över vad jag behöver hinna med idag så har jag sovit kasst inatt. Bara att gå upp tidigt ändå och köra igång dagen så jag hinner med allt. Nu efter frukost drar jag till gymmet och kör ett lätt benpass. Efter det ska jag fixa stallet så jag har eftermiddagen ledig för att sitta och sammanställa ekonomin för Hästhuset i december månad. Gör nog inte klart allt idag, men jag ska ha kommit en bit på vägen i alla fall så jag kan göra klart resten imorgon. Behöver städa mitt hus också så det tänkte jag försöka hinna med senare idag med. 

 
/ Emma
Kommentarer
Malin säger:

https://www.hippson.se/artikelarkivet/utrustning/systrarna-elfstrand-lanserar-inkluderande-ridleggi.htm

Bra artikel i hipsson !

Svar: Ja, så kul :D
Emma Elfstrand

2019-01-19 | 09:23:08
Anonym säger:

Tips på FB-grupp som jag tror passar er rätt så bra: https://www.facebook.com/groups/198898390861142/?ref=share

Svar: Tack för tips! :)
Emma Elfstrand

2019-01-19 | 23:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: