Lite shopping

När jag var på sjukhuset i Alingsås här om dagen så passade vi på att dra förbi Hööks på vägen hem. Vi var tvungna att köpa broddar och stövelhängare, men roligt nog hittade jag några fler saker som fick följa med hem. 


Detta + broddar köpte vi. 3 stycken tröjor som var på rea. Supersköna och klassiskt fina. Stora i storleken dock så jag fick ta M på dessa, men den rosa fanns tyvärr bara i L så den är för stor, men ville ändå ha den pga färgen ;) I princip alla mina tunt stickade tröjor jag redan har är söndriga, så mamma tvingade mig att köpa nya, haha. Verkligen välbehövligt till min garderob med andra ord. Sen var jag tvungen att köpa en rosa mössa också såklart. Dock kom jag på hemma att jag ju har en vinröd stalljacka numera, så den matchar inte så bra. Den kanske får användas till vardags istället helt enkelt :) 

Så fin! Älskar rosa i alla nyanser, och skön var den också!

Jag har inte shoppat hästgrejer på skitlänge känns det som. I alla fall inga ridkläder osv till mig själv utan bara nödvändigheter till hästarna så det var kul att uppdatera garderoben lite även om det bara var basic-grejer jag köpte :) 

/ Emma
Kommentarer
Johanna säger:

Jo rosa och vinrött är SÅ SNYGGT JU! Kolla t ex influencern Emma Sundh som har det jämt, så fint tycker jag :)

Svar: Ja, det är sant! Min jacka är väl snarare lite mer plommonfärgad kanske, men det funkar säkert ändå :D
Emma Elfstrand

2019-01-11 | 22:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: