Hööks VS LG bridle

Här kommer vår senaste video där vi jämför Hööks Fairfield hackamore med vårat LG Bridle. Vad är det för skillnader på tränsen och hur märks det av i ridningen? Hoppas ni gillar videon och att de kan hjälpa er att välja vilket träns ni ska köpa om ni velar :) / Emma 
Kommentarer
Anette säger:

Ditt vanliga blir väl lite skarpare i och med att det dels har kedja och dels en smalare nosgrimma? Kanske därför han lyssnar bättre på det?

2019-01-21 | 18:37:48
Kia säger:

Har ni provat FairField-bettet med curbstrap? Det är ju som natt och dag att ha läderrem eller kedja. Gör om och hör rätt. 😉

Svar: Haha, vi gjorde inte denna videon för att jämföra två grejer som skulle vara exakt lika varandra, utan för att vi fått önskemål om att jämföra hur hästen känns på tränset, så det finns inget vi kan göra om/rätt ;)
Emma Elfstrand

2019-01-21 | 20:07:05
Marie säger:

Har ni kollat TDB? Vad jag kan se finns inte en enda bett-fri klass i hela landet under första kvartalet?!? Enligt Ridsportförbundet kommer det vara upp till arrangören att anordna en bett-fri klass om de vill.....hur många arrangörer kommer göra det tro ;-) Jag rider också bettlöst på min ena häst i dressyr(han har ONT i munnen med bett)men kommer alltså ÄNDÅ inte kunna tävla honom TROTS att det nu är tillåtet ;-)

Svar: Ja det är så trist! Precis det här som vi visste skulle hända med ridsportförbundets nya regel :(
Emma Elfstrand

2019-01-22 | 12:20:04
Bloggadress: http://nouw.com/westyarnhillside

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: