Härlig dag och Youtubekrångel

Hej onsdag och sol hela dagen! Jag har haft sådana vårkänslor idag, haha. Lite för tidigt för det, men jag njuter varje sekund av sol och vindstilla väder såhär på vintern. Fantastiskt!

Idag började vi dagen på gymmet. Emma körde ett benpass, och för mig stod kondition på schemat. Har sådan brutal träningsvärk efter mitt benpass som jag körde igår, så det var en tuff start på det hela. Efter 1km långsam gång kunde jag springa, haha. 
 
Utöver jobb har vi såklart motionerat djuren också. Jag och Emma red ut på Focus och Boppen, och det gick fint! Focus är väldigt överallt och ingenstans nu såhär efter sin vintervila, men han var väl framme för skänkeln och lade inte in backen någon gång. Däremot var han lite spänd och nervig, något som han faktiskt inte brukar vara i skogen. Inte så konstigt med tanke på hans vila. Boppen var duktig! 

Sedan red jag ut själv på Tagis, som var stencool.... Fram tills att han fick syn på en farbror i skogen. Då blev han spänd deluxe. Han fullkomligen TVÄRnitade när han fick syn på farbrorn, då förstår ni hur skraj han blev ;) Han skötte sig dock efter det också, men var spänd och ryckte till många gånger för obefintliga grejer. 

När vi kom tillbaka till stallet så låg Boppen ner och sov! Det är något som vi inte får se ofta kan jag säga. Uppenbarligen sover han ju, annars skulle han inte kunna leva, men han verkar inte vilja visa upp när han faktiskt ligger ner och chillar ;) Tage blev jätterädd för Boppen, haha. Han kanske undrade vad tusan broshan gjorde. Ni måste in och kolla på vår Instagram @systrarnaelfstrand, för där har jag lagt upp tre videoklipp som ni inte får missa!

Boppis <3

För er som kanske väntat på vår senaste video i tre timmar så kan jag meddela att Youtube krånglar loss just nu. Vet att fler än oss har problem, så det är nog något allmänt problem som behöver lösas. Hoppas det ska vara löst ASAP så vi kan få upp vår film!

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

måste bara säga ett stort wow till ert sunda hästtänk. era hästar ser otroligt välmående, nöjda och tillfreds ut. både i hagen, hanteringen o ridningen.
ang. bellas skada så har ni gett henne de bästa förutsättningarna för att återhämta sig och mycket mer än det kan man inte göra.
kram till både er två och bopps, tage, focus o bella.

Svar: Åh tack snälla du för denna fina kommentar! Vi blir så glada ♥
Emma Elfstrand

2019-01-23 | 21:04:20
Anonym säger:

Gud så stor Boppen ser ut, och det ÄR han ju också för all del 😉 men ändå! Snygg gamling tycker jag, roligt att se.

Svar: Visst är han :D
Emma Elfstrand

2019-01-24 | 08:20:48
Lisa säger:

Haha, Tage (och Boppen också för den delen) <3 Men det är riktigt, man vet ju aldrig, det KAN ha varit en sabeltandad tiger som attackerade Boppen så att det är därför han ligger ner x)

Svar: Hahaha exakt ;)
Emma Elfstrand

2019-01-25 | 06:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: