Fullspäckad helg

Hej på er! Jag tänkte berätta lite om helgen, hur hästarna gått och vad jag gjort. 

I lördags så började jag med att mocka hagen medan Emma longerade Focus och pappa tömkörde Bella. Sneglade lite mot dem i paddocken medan jag hackade loss frusen hästskit, haha. De såg fina ut! Focus var lugn och snäll, och Bella var också snäll. Som Emma nämnt är det ju lite varannan gång med den madamen, haha. 

När vi var färdiga med stall och ynglingarna så tog jag och pappa och gjorde iordning gamlingarna och for iväg till ridhuset. Där ställde vi upp tre travbommar på volt, samt två upphöjda bommar med 18 meter mellan. Bägge hästarna var fina! Pigga och framåt samt mjuka. 
 
Igår startade jag och pappa dagen ute på ridskolan, där vi var i ett antal timmar. Arbetsdag stod på schemat! Vi har haft 3,5m långa bommar på ridskolan, så vi kapade dem till rätt längd och satte på sådana plaständar på alla bommar. Utöver det sågade vi till grindar och plank, bytte nyckelhålsskenor på hinderstöden och städade i ena hinderboden. Det blev superbra! Vi hann inte riktigt klart, men vi hann med väldigt mycket ändå. 
 
När vi kom hem från ridskolan så red jag, Emma och pappa ut tillsammans med vår inackordering. Bara stackars lilla Bella som inte fick följa med <3 Hon fick stå i en box så länge. Det var alltså dags för första ridturen på Focus efter hans lilla vintervila! Både Tage, Focus och Wellington(vår inackordering) var väldigt pigga, haha. Fick bromsa Focus en gång när han travade iväg in i W's rumpa för att han var så pigg och stark. Då blev han sur och började galoppera och bocka. Lite överskottsenergi har han nog samlat på sig under dessa veckor ;) Han kastade med huvudet och hade sig under typ hela ridpasset med, så det var bara för mig att hänga med typ, haha. Lilla gubben!

Busen <3 Gammal bild på godingen.

Nu ska jag och Emma luncha! Båda har tacos såhär måndag lunch. Muuuums. 

/ Anna
Kommentarer
Ceciliaö säger:

Älskar aktiva dagar, där man får mycket gjort.

2019-01-21 | 12:50:33
Bloggadress: http://www.ceciliajohansson.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: