Fredag

Hej allihopa, och glad fredag på er! Hoppas att ni får en bra helg :) Jag vill börja med att tacka er för alla fina kommentarer i och med gårdagens veterinärbesked. Det är väldigt härligt att ni är aktiva på att kommentera här och stöttar oss i både med- och motgång!

I morse blev alla hästar vaccinerade, och har därför vilat under dagen. Skönt att ha det gjort. Just vaccination är en sådan grej som det är lätt att glömma bort, eller komma på typ dagen innan vaccinationen går ut, haha. I år var vi dock ute i rätt god tid så vi slapp stressa skönt nog :) Även skönt att alla våra hästar vaccineras samtidigt. 

Istället för att rida så har vi spelat in en film och redigerat två filmer utöver det andra jobbet. Nu har vi bara en video till att spela in gemensamt innan Anna och Samuel drar iväg på söndag, så den filmen ska spelas in imorgon :) Det kommer bli en rolig sådan för övrigt, haha. När Anna och Samuel är iväg kommer jag bara att behöva spela in/redigera två filmer, vilket ska bli väldigt skönt. Jag har mycket ekonomiskt jobb som jag ligger efter med, så det kommer jag äntligen kunna ta tag i då, och kanske unna mig att vara lite ledig också. 

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: