Dagens Ullaredsbesök

God kväll allihopa! Vi kom hem från Ullared för en stund sedan, och snabba som vanligt var vi trots att vi verkligen inte stressar. 5 timmar inklusive lunch tar det för oss att ta oss igenom hela varuhuset, och då lägger vi även endel tid på att filma. Två vloggar spelades in idag. En till vardagskanalen på fredag där vi gör lite av en "hack-video" med våra Ullareds-tips eftersom vi har varit där så många gånger och har ganska bra koll på varuhuset, men den blir också vlogg-aktig, så en härlig blandning hoppas vi. Vi spelade även in en video till hästkanalen som kommer upp redan imorgon, och den ska jag sätta mig och redigera nu. I den så får man näst intill en hel rundtur på hästavdelningen där vi visar vad som säljs, ger rekommendationer, provar kläder osv. 

Nu är vi trötta men nöjda med dagen. Pappa har varit snäll och motionerat ett par hästar. Boppen fick gå ett pass på banan, och Bella tömkördes. Det hade gått fint med båda två skönt nog. Jag och Anna ska iväg till Varberg den här helgen så hästarna får antagligen någon extra vilodag den här veckan, och så rider/motionerar pappa de hästarna som han hinner. 


Lite övrigt jobb som vi behöver få gjort i veckan är att inventera klart våra leggings som jag har börjat med. Vi har lyckats sälja slut på vår första färg/storlek tack vare Hippsons artikel. Roligt, men såklart också oväntat att det skulle ske så snabbt. När inventeringen är klar ska vi se till att beställa hem de färger/storlekar som säljer bäst så vi kan ha kvar dem i lager så alla kunder kan få det de vill ha :) 

/ Emma
Kommentarer
Lotta säger:

Jag har inge koll kan ni länka till er vardagskanal, så jag kan föla den med tack😀

Svar: Här är den :D https://www.youtube.com/channel/UC6-E5Y2BGdTx-odYJr-p_UA
Emma Elfstrand

2019-01-22 | 20:15:49
Evelina säger:

En intressant sak jag kom över nu på kvällen om detta med form. Kom över denna video från 2008, https://www.youtube.com/watch?v=ymXOYAU_kvA
Första som slog mig var att hästen gick i en mer öppen form än vad man idag ser på Grand Prix nivå i dressyr och såg mycket mera avslappnad ut. Fortfarande kanske inte perfekt men i mina ögon waaaay better än hur det ser ut idag, tyvärr. Men ändå 2008 var inte superlänge sedan så lite sjukt hur annorlunda allt ser ut idag när man kollar på dressyr...

Svar: Verkligen! Det märks så tydligt hur idealet har förändrats sakta men säkert under åren...
Emma Elfstrand

2019-01-22 | 21:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: