Coooold

Nu ni, nu kan man nästan tro att vi bor långt upp i landet! Temperaturen har legat på -21 grader i natt/i morse, och varit kallt hela dagen nu också. Det är friskt och härligt och naturen är helt fantastisk, så vi ska inte klaga. 

Hästarna har fått jobba i snön. Tage, Boppen och Focus har blivit ridna i hagen. Så grymt att ta hjälp av snön för att stärka rumporna på dem! Viktigt dock att inte köra på för länge eller intensivt, eftersom de blir trötta snabbare. Inte så konstigt, man vet ju själv hur jobbigt det är att pulsa i snön ;) 

Hur som helst så skötte de sig bra alla tre! Focus gick knappt att svänga i traven för han var lite ofokuserad, men saaatan vad fin han var i galoppen! Lite bockig först, men sen red jag några samlingar och wow vad han satte sig. Tror detta är toppen för honom, så jag ska försöka rida mycket i snön nu.

Boppen och Tage var lite mer fokuserade, även om det var lite konstigt att springa i hagen med mattarna på ryggen ;) Men fina var de! Blir så stolt över lilla Tage som är så fin, pigg och framåt trots att snön ger mycket motstånd för de små benen. 
 
Vi har för övrigt filmat idag, så ni kommer få se film från hela vår dag, inklusive jobb. Hoppas det ska bli uppskattat :D 
 
Paddocken är fixad och fin efter all snö som kom i helgen/början på veckan. Visst blir man ridsugen när man ser den här bilden? 

Imorgon ska vi sko Focus, och det kommer vi göra på Husaby faktiskt. Anledningen till det är för att de ju vet om hur hans röntgenbilder ser ut, och det är verkligen inga konstigheter på dem, men hans hovben behöver stöd lite mer längre bak eller vad man ska säga. Jag tror inte jag ska ge mig in på att försöka förklara, för jag är så dålig på skor och hovar. Tur det finns folk som är duktiga på det ;) 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Låter mysigt!<3
Hoppas det går bra imorgon med Focus.

2019-01-30 | 19:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: