Bellas första tömkörningspass

Idag var det dags för Bella att gå sitt första tömkörningspass i hennes igångsättningsschema. Pappa hjälpte mig med det, och det var tur, för damen har väldigt mycket överskottsenergi nu när hon har stått så länge. Normalt sett är hon kolugn i paddocken och blir nästan aldrig rädd, men idag gjorde hon ett antal 360-vändningar med pappa. Antingen för att hon blev rädd eller "rädd", det är oklart ;) 

Hon såg fin ut emellan spändheten och överskottsenergin i alla fall och tycker säkerligen det är kalaskul att få komma igång igen. Imorgon blir det promenad igen :) Dessvärre har hon lyckats få sina två första tappskor nu det senaste dygnet. Inatt hade hon tappat en sko och så åkte den andra på dagens pass. Tydligen har det levts rövare i hagen inatt, så vi ska prova att släppa Bella med Focus istället och se om det funkar bättre, för valacken som hon går med nu är lite väl förtjust i henne. Som tur är så har hon bra hovar och ömmade inte trots tappsko. Får hoppas att hovslagaren kan komma och sko på henne så snart som möjligt i alla fall, nu när det är så halt och hon behöver broddar vid promenaderna. 


Efter lunch ska jag försöka mig på att komma upp i sadeln igen så ska jag och Anna ta en lugn tur i skogen med gamlingarna :) 

/ Emma
Kommentarer
Evelina säger:

Hoppas allt går vägen med Bella, tycker verkligen ni passar så bra ihop :)
Hoppas också du kryar på dig Emma! Min mamma hade nästan samma problem med ryggen som du har nu för något år sedan, var inte kul att se henne i sådan smärta och tyvärr har hon problem med det än idag men inte i lika hög smärta då men ändå...

Svar: Tack snälla :D
Emma Elfstrand

2019-01-12 | 13:01:28
Linda säger:

Tror och hoppas att detta blir bra nu! Hejjar på er som alltid😃💜
Kan inte hovis snart och ni har kvar skorna så kan jag hjälpa er med tappskorna iaf. Jobbigt utan brodd nu. Kram på er!

Svar: Vad snäll du är :D Tyvärr har ena skon gått upp i rök, så vi lär behöva ny sko :)
Emma Elfstrand

2019-01-12 | 18:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: