Bästa stallskorna?

Hörrni, jag behöver era tips. Jag använder ridskor under den tiden som det inte är så kallt att en fryser fötterna av sig, det vill säga en ganska stor del av året ändå. Nu har jag vinterstövlar som är vattentäta och funkar toppen, men annars har jag haft Ariat i två omgångar. Först ett par Heritage, och sen ett par Bromont. 

De sistnämnda har jag tyckt vart väldigt sköna, då de har lite bättre dämpning i sulan. Heritage var dock ingen höjdare enligt mig, då de var så himla tunna i sulan att det gjorde ont att sitta av när jag ridit i dem, haha. Dock är jag kass på att ta hand om mina ridskor/stallskor, så de går sönder relativt snabbt... 

Min fråga är då, har ni tips på SKÖNA, hållbara stallskor? Jag rider i mina stallskor emellanåt, så de borde inte vara alltför breda och klumpiga. 

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Vill ni ha stålhätta på dom?

Svar: Vi brukar inte ha det :)
Emma Elfstrand

2019-01-04 | 09:47:38
Anonym säger:

Tryck i en mjuk sula när de börjar bli lite stumma. Jag brukar bara ha vanliga från mountain horse med stålhätta.

2019-01-04 | 11:25:53
Anonym säger:

Har också lite problem med stallskor. Nu under vintern har jag ju typ kängor, känns klumpigt men what do to liksom. Sedan under sommaren har jag bara ett par skor från hööks, dem är väl också rätt bekväma antar jag.
Jag skulle sova igår, och då kom jag på några video idéer helt random sådär, om ni vill ha dem så kan ni ta dem. De första är att ni typ ska rida till musik/göra en musikvideo. Behöver inte vara en hel låt och ni sätter gränserna. Det andra är att ni försöker göra ett bettlöst träns själva. Ni får göra dem på vilket sätt ni vill och använda allt som finns i hela världen, de måste bara bestå av ett träns.
Trevlig helg! :D

Svar: Tack för tipsen :D
Emma Elfstrand

2019-01-04 | 11:43:12
Malin säger:

Mina bästa stallskor är helt klart Blundstone, finns på granngården. Dock lite åt det klumpigare hållet (de med stålhätta iaf) men med super bra kvalitet. Jag rider med dom emellanåt och tycker det funkar bra.

2019-01-04 | 11:52:44
Anonym säger:

Blundstone gillar jag har haft 3 st på 15 år och använt dem dagligen i stallet och ridning

2019-01-04 | 13:56:31
Anonym säger:

Använder oxå blundstone med stålhätta i. Har ridit några gånger i mina o visst blir de lite klumpigare men funkar absolut att rida i. Bra kvalitét, dock kan jag tycka att dem gör ont när man gått för länge i dem på en dag, men för övrigt sköna!

2019-01-04 | 21:05:35
Emma säger:

Har MH med stålhätta som stallskor, tycker de är bra till det. Bekväma och tål mycket, håller länge utan att man tar hand om dem speciellt mycket.. ;) Men annars älskar jag mina ariat heritage som ridskor! Funderar på deras med stålhätta som nästa skor då MH är väldigt breda och töjer sig rejält efter ett par år.

2019-01-04 | 23:17:14
Anonym säger:

Men, om ni har egen webbshop, varför inte "köpa" / ta hem skor från ert egna sortiment? Känns faktiskt ganska konstigt att fråga om skor när ni äger en webbshop... NO offence, men måste ju bara fråga!

Svar: Varför skulle det vara konstigt att fråga om det? Som har vi sagt många gånger så har vi en dropship-lösning på vår webbshop med ett lager i Danmark, så det är inte så att vi har massor av skor hemma att välja mellan, eller att vi har koll på exakt hur alla märken på marknaden sitter på foten och vad de har för kvalitet/funktion.
Emma Elfstrand

2019-01-06 | 12:10:37
Anonym säger:

Aha okej, då förstår jag! Jag har missat det med ert lager, tyvärr. Jag tyckte väl att det var lite konstigt, men förstår nu! ;-) tack!

2019-01-07 | 15:48:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: