Prova leggings hos oss!

Hej allihopa! Jag tänkte skriva även här på bloggen att nu på lördag har vi öppet hos oss så ni kan komma och prova våra leggings från Uniquestrian Equipment :D Här kommer infon: 

♥ Tid: 10-12 & 13-15.
♥ Plats: Naum Lönnbacken, gula huset
♥ Betalning: Swish

Vi har dessutom hela 100 kr rabatt på våra rosa leggings under helgen, och kommer att ha det även på hemsidan för er som vill shoppa där! 

Dessa är färgerna som finns, och våra storlekar sträcker sig från 152 cl till EU 48/50 ungefär :) Pris 699 kr, förutom de rosa som kommer kosta 599 kr. 

/ EmmaHästavdelningen Gekås Ullared

Nu funkar ÄNTLIGEN Youtube igen! Så vår onsdagsvideo kommer helt enkelt upp nu istället :) Ni får hänga med till Ullared där vi gör en ordentlig rundtur på hästavdelningen, provar kläder, och visar vad vi shoppar. Ljudet är dåligt på sina ställen pga mycket bakljudsbrus, men jag hoppas att ni ska höra ändå!/ Emma 

Härlig dag och Youtubekrångel

Hej onsdag och sol hela dagen! Jag har haft sådana vårkänslor idag, haha. Lite för tidigt för det, men jag njuter varje sekund av sol och vindstilla väder såhär på vintern. Fantastiskt!

Idag började vi dagen på gymmet. Emma körde ett benpass, och för mig stod kondition på schemat. Har sådan brutal träningsvärk efter mitt benpass som jag körde igår, så det var en tuff start på det hela. Efter 1km långsam gång kunde jag springa, haha. 
 
Utöver jobb har vi såklart motionerat djuren också. Jag och Emma red ut på Focus och Boppen, och det gick fint! Focus är väldigt överallt och ingenstans nu såhär efter sin vintervila, men han var väl framme för skänkeln och lade inte in backen någon gång. Däremot var han lite spänd och nervig, något som han faktiskt inte brukar vara i skogen. Inte så konstigt med tanke på hans vila. Boppen var duktig! 

Sedan red jag ut själv på Tagis, som var stencool.... Fram tills att han fick syn på en farbror i skogen. Då blev han spänd deluxe. Han fullkomligen TVÄRnitade när han fick syn på farbrorn, då förstår ni hur skraj han blev ;) Han skötte sig dock efter det också, men var spänd och ryckte till många gånger för obefintliga grejer. 

När vi kom tillbaka till stallet så låg Boppen ner och sov! Det är något som vi inte får se ofta kan jag säga. Uppenbarligen sover han ju, annars skulle han inte kunna leva, men han verkar inte vilja visa upp när han faktiskt ligger ner och chillar ;) Tage blev jätterädd för Boppen, haha. Han kanske undrade vad tusan broshan gjorde. Ni måste in och kolla på vår Instagram @systrarnaelfstrand, för där har jag lagt upp tre videoklipp som ni inte får missa!

Boppis <3

För er som kanske väntat på vår senaste video i tre timmar så kan jag meddela att Youtube krånglar loss just nu. Vet att fler än oss har problem, så det är nog något allmänt problem som behöver lösas. Hoppas det ska vara löst ASAP så vi kan få upp vår film!

/ Anna