Veterinärbesök för Tage

Hej på er! Detta inlägg kanske kommer som en chock för många i och med hur fräsch Tage är just nu. Det handlar inte om att han är ofräsch som vi ska åka in till veterinären idag, utan det handlar om Tages öga som plötsligt fått en vit fläck i sig, för ett par månader sedan. Jag har inte reflekterat över att det har kunnat vara något konstigt eller allvarligt, men sen fick jag av en slump syn på Frida Hallgrens inlägg på Instagram om att hennes fina Danny har en likadan fläck som Tage. Hon skrev vad det är på hennes häst, och då blev jag förstås genast orolig.

Jag valde att maila bilder på Tages fläck till Husaby, och de tyckte att vi skulle komma in. Dock till Skara, där de ska ha en veterinär som är duktig på ögon. Håll nu tummarna för Tages skull idag hörrni. Han mår ju toppenbra i övrigt och jag hoppas att det inte är något allvarligt ♥ 

Såhär ser Tages fläck ut. 

Jag är för övrigt så tacksam över folk som Frida som faktiskt berättar om sånt här. Vet att mycket mörkas inom ridsporten för att hästen ska vara "mer värdefull" vid försäljning osv, men ärlighet varar alltid längst, och är hjälpsamt. 

Vi har tidsinställt ett inlägg till lunch, och vi hörs troligtvis ikväll sen med hur det gått. 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

❤️❤️❤️

Svar:
Emma Elfstrand

2019-02-08 | 08:36:30
Sofie säger:

Håller tummarna!!

Svar: Tack <3
Emma Elfstrand

2019-02-08 | 11:03:50
Anonym säger:

Det var ngt liknande i min hästs öga, men det är helt återställt nu.

2019-02-11 | 19:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: