Uteritt med grabbarna

Tjo! Idag startade jag dagen på gymmet där jag sprang 4km. Så jäkla gött! Har haft sån härlig energi resten av dagen. Ska verkligen försöka bygga upp min kondis lite mer nu. Känns lite mer peppigt när jag har ett par skitbra lurar som jag springer med. Kan ta och tipsa om dem i ett separat inlägg om ni vill?  

Hästarna har fått motioneras, förutom Bella som fick sig en prommis. Vår kompis var nämligen ute och lasrade henne, och tyckte att det kunde vara bra med en promenad efteråt, så det fick det bli. Även Boppis bog blev lasrad. Grabbarna grus fick ridas ut i skogen idag, samtidigt faktiskt eftersom Samuel var gullig nog att komma och hjälpa oss. Bästa ♥ De var superduktiga alla tre! Samuel red på Boppen(såklart, Boppen är hans favorit haha), Emma på Tage och jag på Focus. 

Emma tyckte att hon kände sig obalanserad på Tage. Inte så konstigt kanske med tanke på att hon bara ridit Boppen det senaste. Dags att byta lite hästar tror jag, så det inte blir en sån big deal när det sker ;) Focus var fin idag! Lugn i skallen men pigg i kroppen. Precis som det ska vara.

Skrutt ♥ 

Ikväll ska jag och Samuel laga köttbullar/vegobullar med mos och sås. Ska bli så gott!! Redan taggad och lite hungrig, haha. Ha en superfin fredagkväll hörrni!

/ Anna
Kommentarer
lotta säger:

Off topic till inlägget: men jag har tänkt göra mandelbiskvier och såg på er Youtube kanal att ni hade gjort såna!!!
Tack :)Nu vet jag hur man göra:)

Svar: wohoo :D
Emma Elfstrand

2019-02-23 | 11:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: