Tolkat med Tage!

Som vi skrev i morse så har vi idag tolkat med Tage, och detta filmades till Youtube. Den videon kommer upp på onsdag :D Han var i alla fall jätteduktig! Vår lilla ängel ♥ Både jag, Anna och pappa provade, men det var inte lätt för vår pulka var inte direkt stor om jag säger så. I paddocken funkade det i alla fall där det var mindre snö, och både jag och Anna lyckades tolka i galopp så vi fick upp någorlunda fart. Några fails blev det såklart också som ni kommer få se på filmen ;) Det sköna med att sitta i en pulka och "åka av" är att du är precis vid marken så det ska mycket till för att du ska slå dig, haha. 

Utöver detta har jag redigerat två videos idag så jag ska kunna jobba med annat i början av nästa vecka. Måste skicka in momsdeklarationen bland annat, och fota lite grejer, och då är det skönt att slippa tänka på filmredigering :) 

Vi vill ta nya vinterbilder med hästarna för övrigt! Förra året fick vi hjälp av Malin Vestergren med detta, men nu har hon flyttat. Vi funderar på att välja ut två hästar att fota med så vi kan fota varandra bara, för vi behöver bannemej lite nya forträttbilder i det vackra vinterlandskapet ♥

/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Kan ni inte prova åka skidor bakom någon häst också istället för pulka? :D

Svar: Jo vi tänkte prova det med pappa som kan åka skidor, haha :D
Emma Elfstrand

2019-02-03 | 21:51:35
Sandra säger:

Ser framemot videon!

2019-02-03 | 22:15:42
Bloggadress: http://www.nouw.com/sandrafryken.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: