Skotips!

I samarbete med vår egen webshop Hästhuset.se

Som ni vet så var vi ju i Danmark i veckan för att ha möte och jobba med vår leverantör. Vi passade också på att köpa hem ett antal produkter som vi själva och hästarna behövde, och alla dessa produkter får ni se i dagens vlogg som kommer upp på bloggen senare.

Innan dess så måste jag bara tipsa om dessa skor som jag köpte, BR Alaska (länk). Mina gamla vinterstövlar har jag kastat nu, så jag var i desperat behov av nya skor. Sigrid (som hjälper oss med hästarna ibland) köpte dessa jodphurs från Hästhuset och var jättenöjd, så därför blev jag själv sugen på att testa. Jag blev inte besviken, kan jag säga! De sitter otroligt bra på foten, är snygga (hade lätt kunnat ha dem till vardags också), varma och otroligt prisvärda (699 kr).  

 
Förutom detta så avvisar de vatten riktigt bra. Våra hagar är sjukt blöta nu eftersom det har regnat så mycket, men vattnet och leran liksom rinner av skorna, vilket det inte gör på exempelvis Ariat som är typ dubbelt så dyra. Jag har provat att rida i dem också, och jag fick bra stöd i stigbygeln och de var riktigt bekväma att rida i. Bra stötdämpning också så de är bekväma att gå i och hoppa av från hästen i ;) 

 
Jag kan alltså helt klart rekommendera dessa! De är fodrade med syntetisk ull som jag upplevde höll värmen bra (red bara i vanliga tunna sockar) men kan rekommendera att ta en storlek större än normalt om du vill "fodra själv" med tjockare vintersockar när det är kallare ute. Jag har stl 40 i mina, och det är vad jag normalt sett har i skor. HÄR spanar ni in dessa på hemsidan om ni vill läsa mer om dem eller köpa :) De finns i stl 36-45 i svart och brunt!

 
/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: