Ridhus för alla fyra

Idag har vi tagit alla 4 hästarna till ridhuset, tack vare det förjävliga vädret som gör att det är omöjligt att rida ute. Töande, och sen fryser det på. Livsfarligt att rida ute, och paddocken är inte ridbar heller. Som tur är så var vi effektiva idag trots att vi filmade hela dagen, men det tar ändå en hel förmiddag att åka iväg. 

Focus, Bella och Boppen fick jobba lite med bommar. Hade upphöjda travbommar på böjt spår som både Boppen och Bella fick jobba med. Bella i longerlina då, och Boppen uppsuttet. Känner att ridningen blir bättre och bättre nu efter diskbråcket, men idag var det höften som krånglade istället och jag fick väldigt ont. Han kändes fin i alla fall! Bella var lite busig till en början men jobbade jättefint över bommarna i slutet. 

Focus skrittade över dessa bommar (eftersom han inte kan trava bommar, haha) och sen red Anna över en enskild bom med honom också i alla gångarter. Han var så duktig trots att vi inte har jobbat något med bommar på säkert en månad, utan har fokuserat på annat istället. Så härligt, och ett bevis på hur mycket tryggare han har blivit i sig själv. Vi såg på honom att han tyckte det var kul :) 

Tage är nog ändå den som får den största guldstjärnan idag. Det är helt sjukt så fin han har varit den senaste tiden. 19 år och fräschare än någonsin! Idag red Anna igenom LC:1 som de ska tävla om drygt en vecka, och det fanns i princip inget att anmärka på. Han var superstadig i formen, jättefin i övergångarna, fantastisk takt i traven och fin energi. Så himla kul att han har fått en sådan nytändning, lilla Tage! Anna tycker att han är så rolig att rida nu också, och då kan hon ta med sig den känslan och energin till Focus också :) 

 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Vad va det ni gav Tage mot lederna?

Svar: Joint Buddy från Chia de Gracia :)
Emma Elfstrand

2019-02-06 | 21:32:47
Mathilda säger:

Kommer ni göra en tävlingsvlogg från tävlingen med Tage? :D

Svar: Yes, det kommer vi göra! :D
Emma Elfstrand

2019-02-07 | 08:53:15
Anita säger:

Så mysig bild.. Får en att längta ännu mer till sommaren!

Svar: Eller hur! Nu vill vi ha vår och sommar :D
Emma Elfstrand

2019-02-07 | 10:36:55
Bloggadress: http://siliiins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: