Nyklippta och fräscha

För en gångs skull är det inte hästarna som blivit klippta, utan vi! Vi brukar gå och fräscha upp håret varannan månad ungefär. Ganska lagom tycker jag. För min del blev det färgning av utväxt och toppning, klippte ungefär 3cm. Emma fick en lätt färginpackning för att göra håret lite guldigare, och så klippte hon av ungefär 1dm. Hennes hår har tagit stryk av blonderingar och crazy-färger samt att hon ju lade om kosten(äter helvegetariskt) men nu börjar det allt återhämta sig och bli tjockare igen. Nästa gång kan hon nog klippa av så att hon har ganska så heltjockt hår. 

Hästarna har såklart fått motion idag också! Eftersom paddocken är frusen så fick det bli uteritt för alla, förutom Bella då som fick en promenad. Allihopa skötte sig fint. Boppen och Focus gick ihop och de var betydligt mindre nerviga idag jämfört med igår skönt nog. Det blev klättring, vilket är bra träning för Emma också med sitt diskbråck. Första ridpassen efter diskbråcket kunde hon inte stå upp i lätt sits över huvud taget, men nu var det inga problem, även om hon såklart blev tröttare än vad hon normalt sett blir. Ni måste för övrigt spana in vår Instagram, systrarnaelfstrand, där det finns lite söta filmer på Bella uppe ♥ 

Förra gången jag var hos frissan. Kapade en bra bit! Älskar att ha kortare hår alltså, vill typ aldrig ha långt igen haha. Så bekvämt och smidigt att inte ha så långt tycker jag.

/ Anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: