Myskänsla

Jag har en sån himla myskänsla i kroppen idag! Vet inte riktigt vad det beror på, för ingenting är egentligen något annorlunda än vad det brukar vara, haha. Kanske var för att vi lyxade till middagen lite igår, alla hjärtans dag till ära. Är nog första året som jag och Samuel faktiskt firar alla hjärtans dag någonsin. 6 år skulle det tydligen ta ;) Tycker man gör som man vill, men det var mysigt med god mat och lite choklad på en torsdagkväll. 

Idag har grabbarna fått sig en uteritt, och Sigrid hjälpte oss. Gillar när hon har sportlov och kan hänga med oss i skogen haha ;) Så himla gulligt att hon vill hjälpa till. Kul också! Hästarna skötte sig bra i alla fall, och äntligen vågade vi galoppera på lite framåt efter att all snö och is försvunnit på vägarna! Så kul. Grabbarna tyckte det var kul, och höll sig i skinnet. Varken mesiga eller för pigga. 

Bella reds idag för första gången efter behandlingen! Longerade först, eftersom vi ska göra det enligt schemat(ska skriva ett inlägg om upplägget nu för Bella, kommer de närmsta dagarna). Hon skötte sig bra! Var kanske lite mer tjurig än passet innan, men hon rörde sig med ett helt annat flow genom hela kroppen. Kändes verkligen kanonfin mestadels under passet. Duktig tjej! Efteråt fick hon massage och hon tyckte det var himla skönt. Den donnan visar verkligen om hon tycker om någonting, eller inte tycker om någonting ;) 

Söt bild på Focus från igår efter hoppasset. Visst ser han lite ponnylik ut här? Gulle <3

Kvällen blir lugn, ska kolla på Talang och förhoppningsvis äta pizza med Samuel. Hoppas han är på pizza, för jag är supersugen. Gosigt! Vad gör ni ikväll? 

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

E ja den ända här som kom från en gammal video o sökte på elfstrands.se för att det står i titeln på d flesta gamla videorna?

2019-02-15 | 21:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: