Måndag och dags för återbesök

God morgon allihopa! Vi tog lite ledigt igår, vilket var väldigt skönt. Idag däremot blir det fullt upp som vanligt. Bella ska in till Husaby vid 13, och innan dess ska de andra djuren motioneras. Förhoppningsvis hinner vi med lite jobb också. 

Bella ska först kollas av veterinär, och sedan har vi även bokat in en tid med Charlotta som är equiterapeut på Husaby. Känns väldigt skönt att få henne uppkollad av två proffs nu när hon visar så tydliga tendenser till obehag när hon rids. Jag har inga förhoppningar på att kunna rida henne igen i framtiden. Det är bäst att vara inställd på det värsta så slipper man bli besviken. Ifall hon inte kommer kunna ridas kanske hon kan bli mamma istället, så det är en diskussion jag kommer ta med veterinärerna ifall det blir aktuellt. 

♥ 

/ Emma 
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Håller tummarna för er & fina Bella❤️

Svar: Tack ❤
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 08:19:22
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se
Fanny säger:

Har en valack som blev triangelmärkt (låg hälta fram) och nu är boss i hagen istället vilket han trivs med. Har nyss börjat följa era fantastiska kanaler och tycker det är SÅ tråkigt med Bella, håller verkligen tummarna för att ni får en bra lösning ❤️ Jag saknar att rida min första häst så mycket men kunde med hjälp av försäkringspengarna köpa en ny häst som är helt fantastisk. Tänker på er idag! Och igen, helt underbar kanal ni har. Prestigelöst och hästvänligt mitt i denna sport som är så känslig och prestations/märkeshetsig. Ni gör ett jättebra jobb och ni behövs!

Svar: Tack snälla, vad glada vi blir av din kommentar ❤
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 08:33:29
Frida säger:

Håller tummar och tår för Bella, har skjälv tillbringat hela förmiddan på akuten vet ej när jag får komma hem 😑 ni e underbara fortsätt med det ni gör, tack❤️❤️

Svar: Nej så segt! Krya på dig ♥
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 12:23:59
Anonym säger:

Kanske privat fråga, men hur är hon försäkrad? Vad får ni ut vid eventuell triangelmärkning? Hoppas hon blir bra igen!

Svar: Hon är "fullförsäkrad" fast tyvärr bara till halva inköpspriset (det hade blivit svindyrt annars), och jag vet inte vad vi skulle få ut vid en triangelmärkning :)
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 14:09:05
Mathilda säger:

Sådan otur med Bella, men mitt i allt detta tänker jag: vilken himla tur för Bella att hon kom till just er, som är så vänliga mot era hästar. Inkännande, noggranna och sätter alltid hästen främst i alla lägen. Ni är så bra, en inspiration för hela hästvärlden. <3

Svar: Tusen tack snälla du ♥
Emma Elfstrand

2019-02-11 | 19:01:18
Anonym säger:

Skriv gärna en bildtext när det inte är självklart varför ni valde den. :)

2019-02-12 | 17:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: