Lördagssysslor

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en fin lördag :) Idag började jag dagen med ett riktigt köttigt benpass på gymmet, som jag blev helt slut efter. Älskar att träna ben! Sen begav jag mig hem till stallet. Började med att mocka, och sen red jag dressyr på Bopps. Han kändes lite lång och styv i början av passet, men jag red massor av övergångar och han blev så fin mot slutet.Jag fokuserade på galoppövergångar idag, och red mycket galopp-skritt och galopp-halt-övergångar. Så kul att rida dessa övningar för jag märker vilka bra resultat de ger Boppen. Han blir så mycket mer ihop i kroppen och satte sig sjukt bra i den samlade galoppen mot slutet. Det är mycket häst att rida ihop (speciellt i vänstergaloppen som är svårast) men han ger också en riktig wowkänsla när det blir rätt. Äntligen börjar jag kunna rida hyfsat bra igen! 

Anna red Focus samtidigt och han var också fin :) Efter detta så gick jag en promenad med Bella medan Anna red ett genrep med Tagis inför morgondagens tävling. Jag har börjat lyssna på P3 historia, så den lyssnade jag på under vår promenad. Älskar att lyssna på podd medan jag mockar, promenerar, gymmar, lagar mat, städar osv, och just dokumentärpoddar är det jag gillar bäst :) Kan rekommendera P3 historia! Det bästa med våra Uhip-jackor är att det finns en ficka högt upp vid bröstet som jag lägger mobilen i när jag lyssnar på poddar. Då hör jag ordentligt utan att behöva använda hörlurar (vilket jag aldrig skulle göra när jag hanterar hästarna). Tagis såg riktigt fin ut med Anna också. Hon red igenom programdelar och jag gav input på någon grej som jag tyckte att hon kunde korrigera och då blev det ännu bättre sen. Ska bli spännande att se hur lilla Taggbollen sköter sig imorgon! 

Stiliga Took-Snooken här om dagen ♥ 

Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla ikapp de serier som har släppts under veckan. Ikväll blir det bara tacochill framför mello med Anna och Samuel, och imorgon blir det tidig uppgång då Anna startar 8.49 i Vänersborg. 

/ Emma
Kommentarer
Anna Almén säger:

hej. tror ni att de kommer gå att träna bort att Fokus slänger ut tungan när han har bett i munnen. Lr kommer ni få acceptera att han gör så helt enkelt?

/Anna

Svar: Vet faktiskt inte. Tror nog att det mer eller mindre alltid kommer vara så. Men det får vi helt enkelt se :)
Emma Elfstrand

2019-02-17 | 09:37:51
Bloggadress: http://kilbostallet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: